Ileana Badiu, Ion Dragne, Monica Ivan – invitații Săptămânii Financiare, ediția 9 septembrie 2022

0
1144

În cadrul emisiunii Săptămâna Financiară de la Profit News TV din această vineri, dr. Kristine Bago îi va avea ca invitați pe:

BIO Ileana Badiu și Wunderman Thompson România

Ileana Badiu a creat acum 11 ani în parteneriat cu Tereza Munteanu și Joaquin Bonilla, agenția de publicitate Wunderman România.

Produsele și serviciile agenției Wunderman România se adresează companiilor private și de stat care necesită servicii publicitare și de promovare.

Compania pe care o deține Ileana Badiu oferă servicii 360° de promovare: ATL, BTL, PR și on-line.

Soluțiile de comunicare oferite de agenția vedetei Ileana Badiu companiilor au fost foarte apreciate de-a lungul timpul – atât de clienți, cât și de piața de profil.

Pe lângă impactul de business, compania deținută de Ileana activează și la bunăstarea societății prin crearea de noi locuri de muncă, atât pentru cei tineri, cât și pentru cei trecuți de 40-50 de ani, creând astfel un impact social pozitiv.

Campaniile de comunicare și promovare ale companiei Wunderman România au la bază idei creative și originale, oferite de către însăși Ileana Badiu.

Wunderman România este și un susținător al business-ului românesc și al antreprenorilor locali, contractând în proporție de 90% furnizori și producatori locali. Numai în cazurile în care serviciile/produsele necesare nu se regăsesc în România, se apelează la companii straine, spune fondatoarea acesteia, Ileana Badiu.

Ileana Badiu spune că cea mai mare provocare a fost punerea businessului pe o traiectorie sigură, de la căutarea de resurse până la alegerea echipei potrivite.

Aceasta spune că avantajul industriei de publicitate este constituit de faptul că este o piață deschisă și în continuă schimbare, așa că mereu este ceva nou de făcut și asta îți pune adrenalina și creativitatea în mișcare.

Ileana Badiu face parte din prima generație care a studiat Comunicare și Relații Publice în România, regăsindu-se printre pionerii acestui domeniu, și spune că fără să fi studiat la această facultate, nu ar fi putut avea anvergura pe care o are acum.

Citeste si  Săptămâna Financiară cu Kristine Bago la Profit News TV - 16.09.2022

La final de 2018, compania Ilenei a fost înglobată în grupul de comunicare nr. 2 de pe piața din România – Ogilvy&Mather, brand deținut de concernul WPP.

Ileana este Co-Managing Director al diviziei Wunderman Thompson deținută azi de compania Ogilvy România.

BIO Ion Dragne și Dragne & Asociații

Ion Dragne este văzut ca unul dintre cei mai experimentați avocați litiganți din România. Este apreciat pentru soluțiile inovatoare pe care le oferă și pentru atitudinea deschisă și relaxată ȋn relația pe care o are cu clienții săi.

Ion Dragne acordă asistență în arbitraje naționale și internaționale, inclusiv ȋn dispute aflate sub incidența tratatelor de protejare a investițiilor.

Ion Dragne reprezintă numeroase societăți multinaționale, bănci și alte instituții financiare, autorități publice, agenții guvernamentale, societăți de stat si organizații internaționale, acoperind ȋntregul spectru de litigii și tranzacții comerciale.

Chambers Global, Chambers Europe și Legal 500 l-au evidențiat în mod constant pe Ion Dragne ca fiind unul dintre avocații remarcabili din România.

Ion Dragne este Decan al Baroului Bucureşti (din 2015) și Lector în cadrul Facultăţii de Drept a Universității „Nicolae Titulescu” din Bucureşti, unde predă cursuri de Drept Procesual Civil (din 2002).

Ion Dragne este doctor în drept administrativ (2001, Magna cum laude) și a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti (1992, Șef de Promoție). Este membru al Baroului Bucureşti (1995). 

Acesta vorbește limbile engleză şi franceză.

Ion Dragne apare în The Legal 500 Hall of Fame (The Legal 500 > Romania > Dispute Resolution). The Hall of Fame evidențiază avocații care au primit laude constante de la clienții lor pentru excelență continuă.

Ion Dragne este descris de Chambers and Partners (2019, 2021) ca fiind:

un „litigator foarte experimentat și foarte talentat”. Dragne este o lumină călăuzitoare pe piața litigiilor, oferind în mod constant reprezentare și asistență instituțiilor financiare, companiilor de stat și companiilor internaționale. Sursele recunosc statutul său eminent în domeniu, iar una îl descrie drept „un lider în domeniu”. –

„unul dintre cei mai cunoscuți litigatori de pe piața serviciilor juridice din România” și „un bun teoretician”.

Dragne și Asociații, companie unde Ion Dragne este Managing Partner, oferă clienților săi o gamă largă de servicii juridice, precum:

 • Litigii și Arbitraj,
 • Drept Comercial,
 • M&A,
 • Restructurare și Insolvență.
 • Drept fiscal,
 • Drept Bancar,
 • Drept Imobiliar și Construcții,
 • Dreptul Muncii,
 • Proprietate intelectuală,
 • Concurență & Antitrust.
Citeste si  Dragoș Petrescu și Adrian Codîrlașu - invitații Săptămânii Financiare, ediția 2 septembrie 2022

Printre clienții acesteia se află importante corporații multinaționale și antreprenori din diverse domenii, bănci și alte instituții financiare, companii de stat, instituții ale statului român și persoane fizice.

Mai multe informații despre companie, puteți regăsi AICI.

BIO Monica Ivan și BRK Financial Group

Monica Ivan deține din anul 2019 poziția de Director General al BRK Financial Group.

BRK Financial Group a fost înființată ca societate pe acțiuni în data de 26 octombrie 1994, fiind una dintre cele mai mari companii de brokeraj din România.

Compania deține o experiență vastă pe piața de capital, totodata fiind prima și până în prezent singura societate de servicii de investiții financiare listată la Bursa de Valori București, categoria premium (simbol: BRK).

De asemenea, compania deține participația majoritară la SAI Broker SA, societate de administrare a investițiilor înființată în anul 2012.

Activitatea de bază a BRK Financial Group este structurată pe două direcții de afaceri, respectiv segmentul de intermediere și segmentul de tranzacționare.

Pe segmentul de tranzacționare, societatea operează tranzacțiile pe contul propriu, operațiuni de market-making și operațiuni cu produse structurate, iar pe segmentul de intermediere, societatea operează tranzacțiile clienților, respectiv operațiunile corporate.

În anul anterior pandemiei (2019), BRK Financial Group a atins o cotă de piață de 23.03% în ceea ce privește activitatea pe segmentul pieței de produse structurate (cu activ suport DJIA, Aur, SNP, BRD, SNG).

BRK Financial Group oferă:

 • Acces la bursa locală și alte 100 de burse externe
 • Platformă de tranzacționare de tip Multi-Market și Multi-Asset
 • Posibilitatea de a tranzacționa online sau asistat de un broker.

Mai multe informații despre companie, puteți regăsi AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here