Fostul jurnalist Silviu Mănăstire s-a folosit de noua sa funcție politică în PNL cu două săptămâni înainte să fie numit oficial

1
433

Fiind implicat într-o altercație nocturnă la un restaurant din centrul Capitalei și aflat sub influența alcoolului, Mănăstire a încercat astfel să intimideze câțiva polițiști.

Adică pe subordonații instituționali ai șefului său direct de la partid (Lucian Bode, ministrul de Interne).

Cronologia

17 august 2022, ora 1:45 am
Un echipaj de poliție pleacă în viteză de la Secția 1 către restaurantul Băcănia Veche de pe Bulevardul Dacia ca să constate următorul incident:

“Secția 1 a fost sesizată prin 112 de către Mănăstire Silviu, secretar general adjunct al Partidului Național Liberal, (…) că în timp ce se afla în restaurantul (…) a fost agresat de către o persoană de culoare, de sex bărbătesc. La fața locului s-au deplasat polițiștii (…), care au luat legătura cu persoana vătămată, ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și, ulterior, pe baza semnalmentelor furnizate, au depistat pe strada (…) autorul infracțiunii în persoana numitului Moore Larry, (…) cetățean american (…) condus la sediul secției în vederea continuării cercetărilor.

Ulterior, la sediul Secției 1 Poliție s-a prezentat și domnul Mănăstire Silviu care a formulat o plângere cu privire la cele întâmplate, reclamând faptul că a fost lovit cu pumnul în urechea dreaptă de către o persoană de aproximativ 35-40 de ani, de culoare, ce se afla în incinta localului (…), în anturajul unor persoane de sex femeiesc, fără a cunoaște motivele și fără a fi provocat. Tot cu ocazia plângerii formulate, persoana vătămată a precizat că intervenția echipajului de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție sosit la fața locului a fost una necorespunzătoare.”

Audiat la secție, americanul n-a recunoscut fapta, mai consemnează agenții.

22 august 2022
Apare știrea că fostul moderator Silviu Mănăstire urmează să fie numit într-un post-cheie din principalul partid de guvernământ: secretar-general adjunct. G4Media publică informația în exclusivitate, dar pe surse. Detalii, aici: https://bit.ly/3AzcRAr

“Nu confirm și nu infirm”, raspunde Mănăstire foștilor colegi de breaslă.

Documentele de la Poliție, în care se recomandă drept secretar general adjunct al PNL, au împlinit deja 5 zile.

31 august 2022, ora 14:00
Azi a fost programată ședința Biroului Executv National al PNL, în care urmează sa fie numiți cei șase secretari generali adjuncți, printre care și Mânăstire.

Aceștia vor lucra in subordinea secretarului general al partidului, ministrul Lucian Bode de Ia Interne. Silviu Mănăstire i-a mai fost consilier și în 2012.

1 COMMENT

  1. Super domnule Manastire ,un justitiar impecabil. Curge aroganta slinoasa peste tot in jurul dvs. Cum se impaca atitudinea imberba cu dosarele pe care le-ati tot prezentat la tv? Cum v-au urmarit oamenii simpli crezand ca exista jurnalisti obiectivi si onesti. Cum se impaca fondul dvs.moral cu lectiile pe care le-ati servit cetatenilor corecti?Probabil ca acum cocotat pe scaunul de sef la partid va vine foarte greu sa priviti peste muritorii de rand. Urat lucru este minciuna dle. Manastire !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here