Domeniile Averești: Andreea Lica este noul Strategy Manager

0
1793

Domeniile Averești – unul dintre cei mai cunoscuți producători locali de vin – anunță consolidarea echipei de management. Astfel, Andreea Lica se alătură echipei de management a Domeniilor Averești, ocupând poziția de Strategy Manager.

Andreea Lica are o experiență de 25 de ani în marketing și publicitate, dintre care ultimii cinci ani și jumătate petrecuți în industria vinului. Anterior experienței sale în lumea vinului, Andreea Lica a fost antreprenor în publicitate din poziția de proprietar al agențiilor Medes Advertising și 4U Bright Ideas.

„Intrarea mea în industria vinului a fost cea mai înțeleaptă decizie pe care am putut să o iau! Produsul este fascinant și oamenii care contribuie la realizarea lui, de asemenea. Venirea mea la Domeniile Averești o văd ca pe o încununare a muncii mele din ultimii ani, o provocare pe care am acceptat-o cu plăcere. (…)”, a afirmat Andreea Lica.

Andreea Lica este licențiată în drept, iar anul acesta a finalizat și studiile de Master la Facultatea de Horticultură din cadrul UASMV – Tehnologii performante, marketing și management vitivinicol.

Cu o tradiție ce datează din anii 1874, Domeniile Averești au intrat pe piața de larg consum în anul 2010, în urma investițiilor de modernizare și extindere ale actualului proprietar, Constantin Duluțe. Replantările și modernizarea vinificației de la Averești au însemnat investiții de peste 25 milioane de euro. Anul trecut, suprafața Domeniilor Averești a ajuns la 800 de ha, după ce omul de afaceri Constantin Duluțe a mai adaugat la cele 650 de ha alte 150 achiziționate cu peste 2 milioane de euro de la fostul combinat de vinificație de la Huși.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here