De unde cumpărăm răsaduri de fructe de pădure online? Păreri despre GrădinaMax

0
1503
O grădină cu fructe de pădure delicioase îți aduce multe beneficii. Te poți bucura de gustul intens al micilor fructe aromate chiar din sursă proprie.

Însă, până să ajungi la aceste rezultate, vrei să te asiguri că ai o grădină completă în ceea ce privește speciile de fructe de pădure. Dacă deja ai o livadă de pomi fructiferi cu meri, peri, prunci sau cireși, e momentul să-ți lărgești orizontul. Dar ce lipsește? Ai identificat speciile care îți vor completa grădina și ai făcut o listă. Pe lângă alte tipuri de pomi și arbuști fructiferi, îți dorești neapărat răsaduri de fructe de pădure și anume:

 • stoloni de căpșuni;
 • zmeur;
 • coacăz;
 • agriș;
 • mur;
 • cătină;
 • afin;
 • merișor.

După ce ai făcut lista, ar trebui să te apuci de treabă. Sau măcar să te gândești de unde poți să-ți comanzi răsadurile de fructe de pădure pe care ți le dorești.

Identificarea unui furnizor de material săditor profesionist, care să respecte toate normele în vigoare nu este tocmai ușoară. Iar cei care riscă și plasează comenzi fără să se documenteze sau să asculte recomandările pot fi dezamăgiți de produsele primite. Iar tu îți dorești doar fructe de pădure de cea mai bună calitate. Ai ajuns la o concluzie: un grădinar care-și dorește ca fructele din grădina lui să fie cu adevărat gustoase, are nevoie de cel mai bun material săditor, nu-i așa?

În plus, vrei un furnizor de la care să poți achiziționa ce ai nevoie online, fără compromisuri,  fără regrete ulterioare și cu livrare rapidă.

GrădinaMax – fructe de pădure online și un asortiment bogat

Magazinul online GrădinaMax pune la dispoziția tuturor celor care-și doresc o grădină completă un asortiment bogat la prețuri avantajoase. Și nu numai atât. Pe lângă varietatea mare de fructe de pădure, cei care vor comanda material săditor beneficiază de:

 • livrarea rapidă, indiferent de zona țării din care este plasată comanda;
 • informare în timp real în ceea ce privește statusul comenzii;
 • garanția GrădinaMax pentru tot ce înseamnă material săditor viu, timp de 90 de zile;
 • asistență de specialitate, atât online cât și telefonică;
 • împachetare specială pentru fiecare produs în parte;
 • asortiment de 5000 de produse.

La GrădinaMax găsești stoloni de căpșuni, butași de zmeur gigant, zmeur remontant, semințe de fragi, căpșuni gigant, căpșuni atârnătoare, coacăz alb, roșu, roz sau negru, mur, chiar și agriș sau afin și multe multe altele.

Păreri despre GrădinaMax, magazinul online de fructe de pădure

Toți pasionații de grădinărit, precum și cei care și-au dorit să aibă o grădină completă, au comandat de la GrădinaMax și au fost mai mult decât mulțumiți:

,,Sunt foarte multumita de calitatea tuturor plantelor pe care le-am comandat de la dvs. Sunt de calitate superioara si vin ambalate impecabile. Am o intreaga lista cu de toate comandate de la dvs si nici macar o singura planta nu a lasat de dorit. Va multumesc pentru profesionalism, in persoana mea sigur ati castigat un client fidel. Tineti-o tot asa si cu promotiile, sunt foarte binevenite! O zi frumoasa!’’ a spus Adelina.

,,Am primit produsele foarte bine ambalate, nedeteriorate si bineinteles conform asteptarilor. Apreciez ofertele ! multumesc !!’’ e de părere Simona.

,, Cu puțin timp în urmă am cumpărat de la dvs. mai multe produse. Au venit ambalate perfect! Nu am mai văzut așa ceva. Am plantat totul după 2 zile. In nici 2 săptămâni, toți stolonii de căpșuni au frunzulițe noi. Afinii și zmeura au înverzit. Sunt sigur că și pomii vor fi perfecți! Îmi doresc să nu vă schimbați in timp. Stimă și Respect! P.S. Îmi voi popula toată gradina doar cu produsele voastre!’’ spune Demeter.

Așadar, catalogul online GrădinaMax te așteaptă să-l răsfoiești ca să-ți completezi livada de fructe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here