Blue Air își onorează promisiunile și nu anulează cursele programate

0
1041

Avem convingerea că pasagerii Blue Air au citit interviul transmis de CEO-ul companiei, respectiv promisiunea: “Noi facem toate eforturile ca pasagerii noștri să nu simtă aceste lucruri care sunt practic în afara controlului nostru și cu siguranță și de acum încolo, pe toți pasagerii care au bilete cu noi, cei aproape 700.000 de oameni care urmează să călătorească în aceste vacanțe cu noi, îi asigurăm pe această cale că vor fi deserviți.”

Pornind de la această promisiune, compania a decis să informeze periodic situația pasagerilor deserviți, astfel Blue Air anunță că în, săptămâna 30, a transportat 76 382 pasageri pe zborurile comerciale operate din/către România spre/din Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Franța, Danemarca etc.

Blue Air informează că în aceeași perioadă, nu a anulat nici un zbor, operând programul complet de zbor.

Sursa completă: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ceo-ul-blue-air-contrazice-anpc-si-neaga-iesirea-de-pe-piata-din-romania-ce-spune-despre-amenda-de-2-mil-de-euro-interviu.html

Despre Blue Air:
Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor. Cu o echipă formată din aproximativ 800 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 17 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here