B1 TV, despre parteneriatul cu Realitatea Plus

0
1090

Amazoana de la Realitatea Plus TV s-a umflat în pene cu un parteneriat semnat între familiile Păcuraru (? )  și Păunescu (!!!! ). După cum precizează comunicatul de mai jos, B1 TV nu are nici o treaba cu protocolul. Poate neterminata Realitatea sport tv cu Prodanca moderatoare să fie primul mare succes al alianței de clanuri.

Comunicatul de presă:

Urmare a informațiilor publicate pe site-ul realitatea.net referitoare la un așa-zis parteneriat încheiat între Realitatea Plus și B1 TV, facem următoarele precizări:

Postul de televiziune B1 TV este deținut și operat de către B1 TV Channel SRL, companie care are doi acționari, Sorin Oancea și George Constantin Păunescu, fiecare dintre ei deținând părți egale din companie, respectiv câte 50%.

B1 TV Channel SRL nu face parte din niciun grup de firme.

B1 TV Channel SRL, prin reprezentanții săi legali, nu a participat și nu are cunoștință de discuții sau de negocieri în vederea realizării unui parteneriat cu grupul de firme al familiei Păcuraru. Orice intenție de colaborare sau de parteneriat care ar include și postul de televiziune B1 TV trebuie să aibă acordul ambilor acționari ai companiei B1 TV Channel SRL. Privind așa-zisul parteneriat la care se face referire în știre, acest acord nu a fost discutat și nu există.

SURSA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here