SOCERAM construiește cea mai mare fabrică de BCA din România

0
1295

Compania prahoveană Soceram a demarat la la Târgu Cărbunești (Gorj) lucrările pentru construirea celei mai mari fabrici de producere BCA din România. Viitoarea fabrică va avea o capacitate de producție de până la 1500 mc/zi.

La evenimentul prilejuit de demararea lucrărilor, la Cojani, Târgu Cărbunești, au participat miercuri, 2 noiembrie, numeroase oficialități locale gorjene, care au salutat apariția în spațiul economic local al acestui nou punct de generare de locuri de muncă.

„Suntem astăzi martorii unui moment important nu numai pentru orașul Târgu Cărbunești, ci pentru întreg județul Gorj: începerea construirii fabricii de producere BCA de către Compania Soceram. Sper ca exemplul Soceram să fie urmat și de alți antreprenori, care trebuie să știe că se pot îndrepta cu încredere către județul nostru, pentru a-și dezvolta afacerile.” – Cosmin Popescu – Președinte CJ Gorj

„Suntem astăzi martorii celui mai important eveniment de care a avut parte localitatea Târgu Cărbunești în ultimii 30 ani: deschiderea celei mai mari investiții care are loc în localiitatea noastră. Vreau să mulțumesc în mod deosebit conducerii Soceram, pentru că nu au reunțat la idee, deși acum 14 ani au întâmpinat niște piedici aici. Vreau să mulțumesc și tuturor celor care au sprijinit, timp de doi ani și jumătate la obținerea avizelor. Iată că reușim acum să punem piatra de temelie la această investiție și sunt convins că vom reuși chiar mai repede de doi ani să tăiem și panglica”, a spus Dănuț Birău, primarul din Târgu Cărbunești.

Fabrica de la Târgu Cărbunești este cea de-a treia unitate de producție a societății Soceram, după cele de la Doicești și Cordun și va începe activitatea de producție peste doi ani, când lucrările de construcție vor fi finalizate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here