Șapte motive pentru care românii aleg tratamentul oncologic în spitalele private PremiQaMed din Viena

0
1213

Austria este una dintre țările cu cea mai mare rată de succes la nivel mondial în tratarea cancerului, iar tot mai mulți pacienți români aleg această destinație. Pacienții români aleg spitalele private din Viena ale grupului PremiQaMed datorită eficacității tratamentului, abordării interdisciplinare, tehnologiei de top, precum și datorită consilierii în limba română.

Printre motivele pentru care românii aleg să se trateze în cadrul rețelei PremiQaMed se numără:

  • opțiuni de tratament de ultimă generație;
  • tehnologie modernă;
  • abordare interdisciplinară;
  • suportul continuu în limba română;
  • management profesional al pacienților;
  • fără timpi de așteptare;
  • consiliere ulterioară de încredere.

”Pacienții români sunt surprinși și foarte încântați că efectele secundare nu au fost atât de intense și de consumatoare pe cât se așteptau inițial (datorită medicației foarte eficiente pe care le aplicăm împreună cu tratamentele oncologice); de asemenea, se bucură că au într-adevăr sprijin continuu, cu privire la toate preocupările lor medicale și administrative, de la medicul curant și de la departamentul nostru internațional și că acest sprijin este oferit și în limba română. Întotdeauna primim feedback foarte bun cu privire la consilierea și serviciile de follow-up eficiente și de încredere pe care le oferim, în special între tratamentele oncologice”, a declarat Prof. Univ. Dr. Johannes Drach, directorul medical al Spitalului Privat Confraternität din Viena, care aparţine grupului PremiQaMed.

Ce trebuie să mai știi despre tramenentale oncologice în spitalele PremiQaMed:

Colaborarea interdisciplinară – terapia modernă a cancerului se bazează pe buna colaborare între specializările individuale, unde radiologi, chirurgi, radioterapeuți și medici oncologi lucrează împreună pentru a dezvolta cel mai bun concept de tratament posibil, pentru fiecare pacient în parte. În spitalele PremiQaMed avem oportunități foarte bune, datorită cooperării strânse între specialiștii din spitalele universitare.

Diagnosticarea oncologică – pentru terapia cancerului un diagnostic exact este esențial, dar și clasificarea precisă a tumorii este decisivă. Noile opțiuni terapeutice vizează proprietățile speciale ale tumorii. Tumora nu mai este examinată doar prin prisma organului unde s-a dezvoltat, ci și în ceea ce privește profilul molecular al tumorii.

Noi abordări terapeutice – Chimioterapia va continua să fie o parte esențială a tratamentului cancerului. Cu toate acestea, accentul se pune pe „substanțele țintite” care acționează direct împotriva celulelor canceroase, sunt mai eficiente și mai bine tolerate, precum:

Terapia cu anticorpi

Anticorpii monoclonali, care acționează în mod specific împotriva structurii celulelor canceroase, sunt utilizați cu succes în tratamentul diferitelor boli maligne. Anticorpii pot fi, totodată, direcționați împotriva așa-numitelor molecule „puncte de control”, acționând ca inhibitori ai acestora („inhibitori ai punctelor de control imun”). Eficacitatea terapiei cu anticorpi poate fi îmbunătățită prin combinarea acesteia cu chimioterapia.

Terapii medicamentoase bazate pe biologia moleculară

Există o varietate de substanțe care acționează direct asupra mecanismelor responsabile de creșterea și răspândirea celulelor canceroase. Dacă anumiți biomarkeri sunt prezenți în țesutul tumoral, atunci poate fi aplicată terapia țintită. Acest lucru face posibilă, din ce în ce mai des, administrarea unei terapii individualizate („medicină personalizată”).

Chirurgia minim invazivăun diagnostic exact și evaluarea riscurilor sunt cruciale pentru tratamentul chirurgical. Și aici avem posibilități inovative și metode chirurgicale care ne permit o abordare minim invazivă – în prim plan fiind întotdeauna îndepărtarea radicală a tumorii.

A doua opinie oncologică – un diagnostic de cancer provoacă adesea îndoieli, cu privire la diagnosticul exact și terapia recomandată. Pentru ca pacienții să poată lua o decizie informată, cu privire la tratamentul lor, este recomandată o a doua opinie oncologică, de la o echipă de experți („second opinion”). Aceasta poate fi emisă și fără prezența fizică a pacienților.

Spitalele private „Confraternität”, „Döbling” și „Goldenes Kreuz” oferă pacienților posibilitatea de o evaluare amănunțită a diagnosticului emis, precum și o recomandare terapeutică, bazată pe cele mai recente cunoștințe medicale.

www.premiqamed.ro

E: [email protected]

T: + 43 1 360 66 7500

FB: https://www.facebook.com/premiqamed.ro

YT: Canal PremiQaMed subtitrat în limba română

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here