Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România sărbătorită la Casa Timiș pentru a doua oară

0
934

Mâncarea şi Vinul, experiența gastronomică pe care o oferi, vorbesc despre cine eşti tu şi cum alegi să te exprimi. Iar noi, ne mândrim că suntem români! Prețuim, celebrăm şi ne dorim să transmitem mai departe moştenirea culturală, gastronomică şi oenologică românească, bogăția de gusturi şi tradiții româneşti cu influențe regionale şi istorice, recunoaşterea autenticității şi valorilor gastronomiei şi vinului din România.

…însă nu în orice mod, ci într-un stil modern care recunoaşte şi cinsteşte trecutul şi ți-l oferă într-un prezent fermecător care revelă spiritul Gastronomiei Româneşti, ridicată la rang de artă.

Am creat pentru Ziua Naționala a Gastronomiei şi Vinurilor din România, zi sărbătorită pe 3 octombrie, un meniu cu preparate fine ce reflectă simbioza ingredientelor proaspete, dăruite de natură şi producătorii locali din Dealu Mare, cu nenumărate ore de creație ce pun în valoare ce este mai bun şi mai sănătos din fiecare ingredient şi, desigur, pasiunea întregii Echipe Casa Timiş.

Preparatele din acest meniu special sunt însoțite de asocieri surprinzătoare cu Vinurile Casei Timis care vor duce, cu siguranță, experiența culinară la un alt nivel.

Continuăm astfel, pe 3 octombrie, tradiția celebrării la Casa Timiş a Zilei Naționale a Gastronomiei şi Vinurilor din România, alături de Executive Chef Casa Timiş Nico Lontras, Cezar Ioan – publisher vinul.ro şi Cosmin Dragomir – publisher gastroart.ro – fondatorii şi promotorii acestei zile. Totodată, pe 3 octombrie, se vor desemna și câștigătorii Premiilor de excelență Vinul.ro.

eveniment ajuns în 2021 la cea de-a 13-a ediție. “Derularea concursului nostru la Casa Timiș ne dă ocazia să punem reflectoarele pe una dintre cele mai valoroase zone viticole ale României, în contextul unei impresionante investiții de ospitalitate, care se adresează turiștilor mult dincolo de granițele țării”, a declarat Cezar Ioan, Publisherul Vinul.ro.

Vă aşteptăm  să ne bucurăm de Vie, Vin, Viață şi să sărbătorim împreună cu Tradiție şi Rafinament, Ziua Națională a Gastronomiei şi Vinurilor din România la Casa Timiş. Detalii și formular de rezervae în link.

Despre Casa Timiș

 

Domeniul Casa Timiș este o ființă vie, cu ample planuri de viitor, ce reflectă sufletul, pasiunea, dăruirea și viziunea familiei Casa Timiș, aceea de a scrie istorie în turismul și ospitalitatea românească, ce se exprimă aici la nivel de excelență, punând în valoare tradițiile, istoria și mândria de a fi român.

Conacul, cu aproape un secol de istorie şi tradiţii, pune la dispoziţia oaspeţilor 10 camere si două restaurante ce poartă amprenta gastronomică a lui Chef Nico Lontras și Johnny Șușală: Restaurantul Casa Timiș, cu specific românesc reinterpretat, și Veranda dintre Vii, cu specific mediteranean. Ca un element de surpriză, în 2020, a fost inaugurat noul 1925 Bar Englezesc, al cărui nume omagiază anul nașterii conacului, într-un spațiu unic, nobil și rafinat. Tot în cadrul domeniului Casei Timiș, se regăsesc un superb parc și un loc de joacă, precum și o suprafață generoasă de alei pavate între vii pentru orice formă de mișcare: meditație, plimbări în natură, cycling, jogging, gimnastică. În a doua parte a anului 2021, Domeniul Casa Timiș se va existe cu un resort cu o capacitate de 15 căsuțe, cu câte 2 apartamente fiecare, un SPA de 800 mp și un parc cu multiple atracții.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa:

www.casatimis.ro

[email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here