Un francez ne pune cu botul pe labe: infrastructura României alungă investitorii!

0
2519
infrastructura romaniei
Infrastructura României ridică un semn de întrebare noilor investitori, deși țara are multe de oferit, a atenționat președintele Camerei Franceză de Comerț, Industrie și Agricultura din România François Coste, într-o conferință de presă.

‘Infrastructura este cheia dezvoltării. O țară care nu are un sistem de infrastructură bine pus la punct nu va putea să își găsească un loc privilegiat în economia europeană. Infrastructura României ridică un semn de întrebare noilor investitori și este păcat, deoarece România are multe de oferit. De exemplu, de la începutul anului, au fost organizate 50 de misiuni de prospectare a pieței românești pentru societățile din Franța. Dar, pentru a merge mai departe, trebuie să știm să ne jucăm cărțile în ceea ce privește calitatea, durabilitatea și inovația în infrastructură’, a spus, marți, François Coste.

Prioritatea sunt investițiile

Acesta a precizat că trebuie să oferim prioritate prevenției și să deschidem drumul către noi investiții în acest domeniu. Potrivit președintelui CCIFER, structura pe care el o conduce dorește să își ofere toată expertiza prin intermediul specialiștilor din companiile membre pe care le reprezintă și să relanseze ‘acest sector vital pentru economia României, și anume infrastructura’. Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultura din România a organizat, la București, Conferința internațională ‘Infrastructura drumurilor de mâine’, eveniment ce continuă demersul inițiat de lansarea Cartei Albe a Construcțiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here