The #RomanianWay: Noul meniu de mic dejun al hotelului Epoque

0
772

Hotelul Epoque Relais & Chateaux are un nou meniu de mic dejun! O experiență a la carte care se adresează atât oaspeților hotelului, cât și clienților din exterior. Totul este gândit în jurul ingredientelor și producătorilor locali.

Legumele și salatele provin din grădina lui Tavi, cărnurile crud uscate și brânzeturile sunt atent selecționate de la mici artizani, păstrăvul de Bicaz este afumat în casă cu lemn de măr, zacusca și gemul sunt de la Răzvan Idicel. Și lista poate continua.

« Ne-am propus să aducem la L’Atelier Relais & Chateaux cele mai bune produse locale. Aceasta direcție se vă regăsi în tot ceea ce facem la nivel de meniu, fie că vorbim de mic dejun, prânz sau cină. Este o misiune pe termen lung, suntem încă la început de drum.” Vlad Pădurescu, Head Chef L’Atelier Relais & Chateaux.

Recomandările noastre din meniul #theRomanianWay: selecția de pâine toast cu ouă poșate, caviarul românesc, selecţia de brânzeturi şi cărnuri crud-uscate de la producători locali sau pain perdu românesc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here