Nicoleta Manea, vorbeste despre cifra de afaceri si schimbarile produse de-a lungul a 10 ani de activitate

0
1295

ANG Luxury Properties nu ofera doar servicii imobiliare, ci o experienta completa, facand din cautarea ta o calatorie placuta, care merita parcursa.

„(…) Am ajuns într-un punct important al dezvoltării pieței din România și a noastră ca jucător de top. Vorbim de 10 ani de dezvoltare a echipei, a felului în care abordăm acest business, dar și în relația cu clienții noștri. Suntem acum în punctul în care pot spune că în zona de luxury nu avem concurență, de la lifestyle și nivel de pregătire până la proiectele în care vindem clienții de care ne ocupăm. (…) Privesc cu optimism și încântare următorii 10 ani, deoarece văd de la an la an cum tot mai mulți români știu ce vor și învață că ofertele bune le au companiile serioase care fac acest business la un nivel înalt. Estimez, de pe o parte, că vor apărea proprietăți nișate și, pe de altă parte, vor dispărea acele proprietăți vechi, care nu se mai potrivesc în anumite zone. De altfel, orașul se va extinde considerabil în următorii ani”, a declarat Nicoleta Manea, CEO ANG Luxury Properties.

Deoarece suntem foarte dedicati business-ului nostru, nu avem de gand sa ne oprim aici. Ba mai mult, urmeaza sa deschidem si mai multe sedii cu locuri special amenajate pentru clientii nostri, unde sa va putem prezenta in detaliu toate proprietatile disponibile pe piata intr-un mediu cat mai elegant, profesional si caracteristic noua.

Punem suflet si ne dedicam cu totul fiecarui client in parte si asta ne face diferiti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here