In timp ce Tarom e pe moarte, o companie Low Cost îi dă clasă

1
3140
tarom

Blue Air anunță că va inaugura anul viitor o nouă bază aeriană, pe aeroportul John Lennon din Liverpool, aceasta fiind a opta bază europeană a companiei româneşti, parte a strategiei de extindere a retelei de zboruri.

Tarom e îngropată în datorii și rezistă pentru că e compania susținută de statul român. În acest timp, Blue Air se dezvoltă.

Boeing 737-800

Pentru aeroportul din Liverpool, Blue Air va aloca, din vara viitoare, un avion Boeing 737-800 cu 189 de locuri, care va opera zboruri zilnice spre Roma Fiumicino, de patru ori pe săptămână spre Milano Bergamo şi Hamburg şi de trei ori pe săptămână spre Alicante.Noile curse vor completa programul actual al Blue Air, care zboară din Liverpool spre Bucureşti, Bacău şi Cluj Napoca .

Va angaja 35 de persoane

Pentru noua bază, compania va angaja 35 de persoane responsabile cu recrutarea şi trainingul angajaţilor pentru poziţii de piloţi, personal de zbor sau ingineri.

Blue Air a început zborurile spre Liverpool în decembrie 2004, cu trei curse săptmămânale spre Bucureşti. În martie 2015, operatorul a lansat zborurile de la Bacău şi în iunie 2015 de la Cluj Napoca. În ultimii doi ani, circa 120.000 de pasageri au zburat de la şi spre Liverpool cu Blue Air.

1 COMMENT

  1. Daca aveti documente care sa ateste ‘datoriile’ in care TAROM este ingropata aratati-le sa le vedem si noi, daca nu ar fi corect sa va abtineti de la astfel de comentarii! Cat despre ‘ajutorul’ pe care il primeste compania nationala de la statul Roman se rezuma doar la ‘managementul performant’ pe care I l-a impus in ultimii ani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here