Clubul Puscariasilor lui Dan Voiculescu

0
1587

”Surprize, Surprize”. Din pușcărie, direct în Antena 1 și Antena 3. Cine s-a întors pe cai mari la postul lui Dan Voiculescu.

Direct din pușcărie în Antena 1 și Antena 3

Este vorba despre Sorin Alexandrescu, fostul șef al Antena Group. Alexandrescu a fost condamnat în iunie 2017, la patru ani și șase luni de închisoare cu executare, pentru că l-a șantajat pe administratorul RCS, Ioan Bendei, încercând să-l oblige să preia posturile Antena Group în rețeaua DTF, Digi.

La acea vreme, Antena Group a primit o amendă penală de 200.000 de lei, iar liderul trustului de presă, Camelia Voiculescu, a fost condamnată la închisoare cu suspendare. Dan Voiculescu a fost achitat de toate acuzațiile, precum și Antena 3 și Intact Publishing.

”S-a întors în Intact Media Group”

Conform paginademedia.ro, Sorin Alexandrescu revine în companie după ce a fost eliberat condiționat din penitenciarul Rahova, după ce a stat în spatele gratiilor doi ani din patru ani și șase luni.

Direct din pușcărie în Antena 1 și Antena 3. Cine s-a întors pe cai mari la postul lui Dan Voiculescu
Direct din pușcărie în Antena 1 și Antena 3

„Sorin Alexandrescu s-a intors in Intact Media Group în calitate de Consultant în cadrul Departamentului de Dezvoltare/New Bussiness”, au declarat reprezentanții companiei pentru sursa menționată mai sus.

Nu poate ocupa o funcție de conducere

De subliniat este și faptul că Alexandrescu nu poate, momentan, să ocupe o funcție de conducere, precum director, cenzor ori administrator. Este vorba despre un prag de doi ani, după cum este notat în motivarea decizie de condamnare a fostului director general al Antena Group.

„În raport de specificul faptei săvârşite şi de funcţia deţinută la acel moment, se impune ca inculpatului Alexandrescu George Sorin să îi fie interzis ca pedeapsă accesorie şi complementară (în cazul acestei sancţiuni pe o perioadă de 2 ani) exerciţiul drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a teza a II-a, b şi c (dreptul de a ocupa funcţia de administrator, director sau cenzor în cadrul unei societăţi comerciale) C.pen. din 1969”, se arată în document.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here