Banca Transilvania dublează donaţiile făcute în iulie către PEDITEL Serviciul de asistenţă pediatrică a ajutat până acum peste 300.000 de copii din România şi diaspora

0
660

Donaţiile către PEDITEL, făcute în luna iulie prin site-ul BT, sunt dublate de Banca Transilvania. PEDITEL este singurul serviciu non-stop de asistenţă pediatrică gratuită din România, destinat părinţilor care primesc îndrumare şi sfaturi medicale pentru sănătatea copiilor. Cei 17 medici care fac parte din echipă pot fi contactaţi fie la numărul de telefon 1791, fie prin aplicaţia din Android sau iOS, cea din urmă permiţând apeluri video şi chat, posibilitatea de a avea dosar medical pentru fiecare copil, precum şi acces la webinarii, articole etc.

În 2020, PEDITEL a primit peste 83.000 de apeluri de la părinţi, ceea ce a însemnat aproape 350.000 de minute de convorbiri. De la înfiinţare şi până în prezent, în decurs de şapte ani, PEDITEL a ajutat cu sfaturi peste 300.000 de copii din România și diaspora. PEDITEL, program susţinut de Banca Transilvania, a fost lansat de Fundația Părinți din România, ca grup de inițiativă al comunităţii  www.parinticlujeni.ro, cu scopul de a informa și reprezenta părinţii şi viitorii părinţi.

Aceasta este cea mai nouă cauză socială susţinută de Banca Transilvania în acest an, prin dublarea donaţiilor făcute de români, respectiv prin donaţii directe, sub umbrela BT Comunitate.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here