Surpriza vine de la RCS & RDS/DIGI! Toți abonații vor plăti mai mulți bani pentru abonamente

0
1494

RCS & RDS are probleme mari. Este posibil ca lipsa unor active financiare să cauzeze acest dezastru prin care mulți abonați trec deja. Periodic internetul cade și clienții trebuie să-și reseteze routerele. Reclamațiile sunt din ce în ce mai des, iar compania nu ia deloc atitudine, fiindcă situația se repetă. În tot acest context, de la 1 martie ei au mărit prețurile.

Începând cu 1 martie toţi clienţii vor plăti mai mult, dacă doresc să rămână în continuare clienţi DIGI. Banii în plus vor fi resimţiiţi la următoarea factură, chiar din luna martie, pentru că preţurile acelea mărite au fost deja aplicate. Tarifele nu fuseseră mărite din 2009.

Diferenţele tarifare nu sunt foarte mari, dar dacă un client are în pachet mai multe abonamente, atunci chiar va simţi o diferenţă.

Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare şi de creştere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum şi pentru a reacţiona la creşterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar şi după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive, spun cei de la Digi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here