Ziariști care ucid România. Astăzi, Mircea Gheorghiu (MG) sluga lui SOROS și Comisarul.ro

0
477

Eu sunt oltean și, prin natura acestui lucru, cunosc mulți olteni, de la academicieni, scriitori și oameni de afaceri până la țărani legați de ogorul lor mai tare ca oricare alți români. Și, pot jura cu mâna pe inimă că mai patrioți ca oltenii, eu alți oameni nu am întâlnit. Oltenii sunt mândri că sunt olteni, că sunt români, că au o istorie care trebuie cinstită, că își iubesc pământul, familia și cinstesc memoria înaintașilor fără pic de fariseism.

De aceea, când întâlnesc o scursură, o cârpă de om, fără coloană vertebrală și fără pic de demnitate, nici nu mă gândesc că ar putea fi oltean. Așa mi s-a întâmplat cu filosoful-alifie, licheaua de Găbiță Liiceanu, omul care are în inimă numai un cont bancar și codul dat de Securitate pe când acesta inventa noua clasă intelectualo-comunistă care trebuia să uimească „Iuropa”. Pe scurt, Liiceanu este oltean, din Caracal, o scârbă, o mizerie, un putregai. Cu tot cu amicul lui mai bonviveur, gnomul Pleșu.

Ei bine, mare dezamăgire, am mai găsit un oltean care face ne face de râs. Rahatul cu ochi poartă un nume decent, Mircea Gheorghiu, și s-a născut în Slatina. Această japiță este proprietarul și administratorul unui site care se numește Comisarul. ro. Un site plin de minciuni și speculații sinistre, unde nici un articol nu este asumat, semnat de vreun gazetar. Nici măcar de pârțul MG (Mircea Gheorghiu), care nici nu e gazetar. Rând pe rând, a încercat o afacere de tip catering, nu stiu ce porcărie de stocat date, ceva neverosimil, asigurat de un singur angajat, adică puțoiul MG. În fine, a mai umflat o broască pe nume lipicioșii.ro, un site de întâlniri. Pentru labagii ca el.

Într-un târziu, căcăciosul a inventat Comisarul. ro. Probabil cea mai josnică ”publicație” din România, fără articoloe asumate, fără pic de adevăr, căci de deontologie nici nu poate fi vorba. Un site care se vrea a fi ”un tabloid care combate corupția”. E drept, că mai pune și dame îmbărcate sumar, cât mai sumar, dar și asta, în mintea excrementului MG, face parte tot din lupta acerbă cu corupția.

Bon, acum, să ne înțelgem, oltenii sunt patrioți, așadar Mircea Gheorghiu (MG), sigur nu e oltean. Probabil, că de-a lungul istoriei hoardele de huni și tătari au înseminat, din goana calului, mare parte din femeile neamului MG, de a ieșit așa creatură pestilețioasă. Poate că și pizza mamei lui a fost înecată în lichid seminal de venetic, ceea ce ar explica deviațiile mintale ale lui MG. A fost greșit înpulată, ca să folosesc un termen drag lui Ion Creangă.

Și ce putea deveni un avort recuperat ca Mircea Gheorghiu (MG), altceva decât un idiot util în slujba armatei de javre a lui SOROS. Dacă veți parcurge situl, veți constata că prietenii lui Mircea Gheorghiu (MG), sunt doar agenturile USR și PLUS, cloace de spioni și trădători de Neam și Țară. Ca să fie și mai limpede orientarea sa, numele sitului vine de la comisarii sovietici. Iată un drum demn de scuipatul tuturor românilor. Evident, nu este limpede de unde mănâncă Mircea Gheorghiu (MG). Sau cine îi dă să mănânce, căci singur nu are nici după ce bea apă.

Slugile lui Soros - Mircea Gheorghiu - comisarul.ro
Slugile lui Soros – Mircea Gheorghiu – comisarul.ro 

Surpriză, însă. Mentorul lui MG este un alt jurnalist cu profil de vector de influență străin pe nume Tapalabă. Pardon, Tapalagă. Cică MG suge de la puța lui Tapalabă, de unde, prin miere și lapte dulce, se mai scurg câte un euro-doi de la stăpânii acestuia. Mai mult, cică același Tapalabă mai scrie și el pe Comisarul.ro, incognito, ca să mai ridice oleacă mizeria pe scara imundă inventată de Goagle.

Iată cum vin lucrurile să se lege singure. Fostul spermatozoid venetic ajuns Mircea Gheorghiu (MG) suge de la puța lui Tapalabă care suge la altă puță, mai mare și mai virilă, de peste Ocean, posesor fiind cadavrul umblător SOROS. Desigur, mai sunt și suplimente care vin din partea oficinelor de spionaj PLUS și USR, via unor degenerați care visează să vândă intreaga Românie numai să aibă ei viață duce și neomarxistă.

Mircea Gheorghiu si Nicusor Dan
Mircea Gheorghiu si Nicusor Dan

Asta este tot secretul unor site-uri care nu ar trebui să existe, dar care sunt protejate de mercenari vopsiți în politicieni, de foști securiști vânduți diverselor puteri străine și în jurul căruia fac zid idioto utili ai noilor bolșevici.

Și iată pe cine apără: pe Mircea Gheorghiu (MG), un coș de pe coiul lui Tapalabă. Un furuncul dintre bucile lui Cioloș, un șancru sifilitic de pe cucul unui impotent politic ca Dan Barna. Jegul la jeg trage.

Și un anunț: începând de azi, voi devălui toate mișculațiile celor mai de rahat jurnaliști ajunși să servească interese antiromânești îngroșând scârbavnica materie fecală a haznalelor care își doresc numai să maculeze România și patrioții ei de ieri și de azi.

Infecția trebuie extirpată, altfel mirosul înecăcios pe care-l poartă acești bandiți mascați în jurnaliști de Bărăgan ne va obliga să purtăm măști pentru o pandemie a putorii generalizate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here