Zeus, Judecătorul cu acțiuni la purtător care vrea să se declare nebun

0
1316

Apropiat financiar de afaceristul Florin Pîrvu zis „Chinezu” încă din anii 1993, când i-a autorizat prima activitate tip amanet din România postdecembristă pentru ca apoi să îi susțină și afacerile cu jocuri de noroc, fostul judecător Corneliu Bogdan Ion-Tudoran ar fi, potrivit unor informații, proprietarul unui pachet de 8-10% din acțiunile la purtător emise de SC Autovit SA. Astfel s-ar explica și calitățile asumate de magistrat, pe când era în funcție, de arbitru, strateg și beneficiar al afacerilor Autovit SA. Calitatea de acționar „la purtător” la Autovit SA a lui Ion-Tudoran justifică și spațiile generoase pe care le-au primit gratis fii săi în incinta celui mai mare târg auto din București. Plus alte multe cadouri și facilitățiscrie CanCan.

Surse apropiate Autovit SA susțin că mecanismul acțiunilor la purtător din această societate a fost implementat chiar de judecătorul Ion-Tudoran, pe când acesta profesa la Curtea de Apel București. Retras din magistratură – prin demisie, la finalul lunii august 2019 -, Ion-Tudoran nu a putut până acum să își devoaleze calitatea de acționar la Autovit SA. Ca dovadă, în adunările acționarilor Autovit SA niciodată nu s-a înregistrat o prezență de 100%, deoarece magistratul nu putut, legal, să își asume această afacere subterană. În schimb, a marcat prin autoritatea sa (mai ales a funcției de judecător în materie penală) deciziile importante ale conducerii societății Autovit SA. Drept pentru care gașca lui Florin Pîrvu zis „Chinezu” i-a stabilit, în semn de respect, apelativul „Zeus”. 

Șefi de clinici, medici specialiști și directori de spitale s-au compromis și și-au pătat reputația profesională oferindu-i în fals fostului judecător Corneliu Bogdan Ion-Tudoran diagnostice psihiatrice cu scopul de a-l salva de ancheta penală derulată împotriva sa de procurorii SIIJ. Pentru falsurile emise cu bună știință, doctorii care l-au protejat pe Ion-Tudoran sunt ei însăși acum cercetați. Psihiatrul Alina Poalelungi, de la Spitalul de Urgență Floreasca, și Ana-Maria Exergian, ce lucrează la Spitalul Obregia, dar a prestat pentru Tudoran din privat, sunt în atenția autorităților judiciare, scrie Național.

De la sfârșitul lunii august, de când au apărut primele informații cu privire la anchetarea sa de către Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran a reușit să se sustragă cercetărilor justificând refuzul de a fi audiat prin faptul că s-a îmbolnăvit, brusc, de diverse afecțiuni psihice. Prin coruperea unor cadre medicale, magistratul și-a construit un dosar medical care să îl protejeze de răspunderea penală. Construcția fostului judecător este însă una facilă, ușor de demontat, mai scrie sursa citată.

Avocatul-impostor Alexandru Ion-Tudoran, fiul judecătorului Corneliu Bogdan Ion-Tudoran de la Curtea de Apel București, este anchetat de trei unități teritoriale ale Ministerului Public. Potrivit unor comunicări oferite ziarului „România liberă”, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești și Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu investighează faptele penale ale falsului avocat Alexandru Ion-Tudoran. Alexandru Ion-Tudoran profesează de ani ca avocat fără a deține, legal, această calitate, scria anul trecut newstrack.ro.

Jurnalista Sorina Matei face dezvaluiri teribile despre un important judecator din Romania, de la o mare instanta. Un judecator care ani de zile a judecat spete importante, fara sa se stie ca in realitate lucra pentru doua clanuri de interlopi, fiind “creierul lor” in materie de proceduri, legislatie, Justitie si chiar contabilitate, scria anul trecut Lumea Justiției.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Sorina Matei dezvaluie ca judecatorul in cauza ar fi fost denuntat pe coruptie, fiind in prealabil filat, inregistrat si fotografiat de interlopi, dupa ce acestia ar fi aflat ca magistratul ii tragea pe sfoara. Despre acelasi judecator, Sorina Matei sustine ca ar fi incasat bani cu nemiluita, ajungand sa faca avere si sa detina case de lux primite chiar de la interlopii care il plateau. Mai mult, inclusiv fiul magistratului ar fi fost folosit in acest mecanism. In cele din urma, relateaza Sorina Matei, afland despre faptul ca a fost infundat de interlopi, judecatorul a intrat in panica, si-a dat brusc demisia din magistratura si s-ar fi internat la un spital de psihiatrie.

Se pare că judecătorul în cauză ar putea fi Tudoran.

Iata dezvaluirile facute de Sorina Matei:

“Justitia in Romania. Fiti atenti aici. Un judecator important dintr-o instanta mare din Romania pe care o stie toata lumea- judeca de-a lungul anilor spete importante, unele chiar de rasunet. Nimeni din exterior ani buni de zile nu banuieste absolut nimic. Omul e cam agresiv si taios asa. Intr-o buna zi, judecatorul important este denuntat pe corruption. De cine? Fix de 2 clanuri interlope. Judecatorul lucra de amar de vreme pentru interlopi, era cumva ‘creierul lor’ in materie de proceduri, legislatie, Justitie, contabilitate, tot. Ce se intamplase? Unul dintre clanurile interlope era format din 2 frati. Fratii s-au certat, s-au certat si cu ceilalti din celalalt clan, si au aflat toti ca judecatorul nostru luase bani de la toti si ii tragea pe sfoara separat. Clanurile se enerveaza, le apuca toate spumele, incep sa-l fileze, intregistreze, fotografieze pe judecator, si il dau in primire cu absolut tot. Se descopera ca in spatele judecatorului era o imensa panza de paianjen a coruptiei si infractiunilor. Ceva absolut urias. Fi’su era o alta frauda teribila, folosita tot in Justitie, judecatorul a incasat bani cu nemiluita, avere, case de lux pe naspa de la interlopii care il plateau. Ca doar era coordonatorul lor pe parte juridica. Judecatorul afla ca l-au ingropat clanurile. Intra in panica rau de tot, isi da brusc demisia din magistratura si nu se mai duce acasa. Se interneaza la spitalul de nebuni. Practic, se da nebun.

Realizati ca un personaj ca asta a impartit ani buni dreptatea in Romania, a infaptuit actul de Justitie si aplicarea si respectarea legii. Omul a judecat cazuri importante dar era un mega mega infractor si tranzactiona grosier justitia pentru interlopi intru imbogatirea sa. Dupa care, dat in fapt, s-a declarat nebun. Ce voiam sa va intreb: puscarie pe viata pentru astia ar fi putin?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here