Wörwag Pharma GmbH & Co. KG recomandă emisiunea “MIXUL DE SĂNĂTATE”, care va fi difuzată la postul de radio DIGI FM

0
2874

La DigiFM se schimbă rețeta rubricilor de sănătate care primesc mai multă substanță prin abordarea unor subiecte inedite, legate de cele mai noi descoperiri medicale.

“Mixul de sănătate” este un răspuns firesc la nevoia continuă, pe care oamenii, în mod natural, o manifestă, legat de cunoaşterea amănunţită a lucrurilor care ne alterează sănătatea și de căile prin care aceasta poate fi menţinută, fără probleme majore, până la o vârstă înaintată. Inserția “pastilelor”, în programele Digi FM, vine să întărească astfel, promisiunea făcută de compania Wörwag Pharma GmbH & Co. KG de a respecta acuratețea și relevanța informațiilor care vor fi livrate ascultătorilor.

La Digi FM, „pastilele” vor fi difuzate în fiecare dimineață, în cadrul Matinalului cu Bogdan Miu și Cătălin Striblea, între orele 8:45 și 8:50, urmând ca sâmbăta, toate temele să fie reunite într-o emisiune retrospectivă, care va fi difuzată de la ora 11:00. Astfel, invitații prezenţi în emisiune, vor radiografia sistemul medical românesc, vor prezenta noutăți din domeniul cercetării medicale și vor furniza sfaturi utile, despre modul în care putem să ne protejăm sănătatea și să prevenim anumite afecțiuni. Vom trăi nouă experienţă, aceea de a înţelege şi a avea încredere în medicina bazată pe dovezi clare, indubitabile.

Pe zile, “Mixul de sănătate”, va arată astfel:

Luni: „Mythbusters” – mituri legate de sănătate, care circulă în spațiul public, vor fi analizate pe baza studiilor ştiinţifice, de către medici şi specialiști. Vom afla dacă acestea se susțin sau nu.

Marți: „Prevenție și stil de viață sănătos” – fără comentarii de prisos.

Miercuri: „Observatorul de sănătate” – dilemele și problemele care apar în sistemul medical românesc: de ce ne pleacă medicii sau este mai bine să mergi înainte, la medicul de familie sau la cel de specialitate şi multe altele.

Joi: „Neuroștiințele și științele comportamentale” – De ce ne comportăm într-un anume fel? Ce ne poate arăta comportamentul unui copil? Este doar leneș sau are o altă problemă?

Vineri: „Răspundem ascultătorilor” – Se va alege, aleator, o întrebare pusă de un ascultător, la radio sau pe rețelele de socializare, iar specialiştii vor răspunde.

Prima ediție a emisiunii va fi difuzată, săptămâna viitoare, luni, 12 Martie, 2018.

Doar la DigiFM. Ca să știi.

* Wörwag Pharma GmbH & Co. KG este o companie germană de produse farmaceutice care are reprezentanţă în România, la Cluj. Aceasta studiază, dezvoltă și vinde produse farmaceutice pentru tratamentul diabetului zaharat și a tulburărilor sale asociate, oferind biofactori, cum ar fi vitaminele și suplimentele minerale, preparate pentru polineuropatie și preparate generice. Wörwag Pharma GmbH & Co. KG a fost cunoscută anterior sub denumirea de Farmacie City dar din luna ianuarie a anului 1971 și-a schimbat denumirea în Wörwag Pharma GmbH & Co. KG. Compania a fost înființată în anul 1965 și are sediul în Boblingen, Germania. Are reprezentanţe în Federația Rusă, România, Bulgaria, Asia, America Latină și alte țări din Europa de Est, precum și birouri de vânzări în întreaga lume.

Pe piaţa din România, Wörwag Pharma GmbH & Co. KG s-a implicat activ în nenumărate proiecte la nivel naţional şi local. Astfel a susţinut înfiinţarea unei reţele naţionale de telemedicină pentru persoanele cu epilepsie (citeşte aici: http://www.comunicatemedicale.ro/comunicate-oficiale/4025-worwag-pharma-romania-sustine-infiintarea-unei-retele-nationale-de-telemedicina-pentru-persoanele-cu-epilepsie/) şi s-a implicat în Proiectul Habitat for Humanity. (Citeşte aici: http://www.comunicatemedicale.ro/comunicate-oficiale/4026-responsabilitate-sociala-si-rezultate-colaborarea-worwag-pharma-romania-si-habitat-for-humanity/).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here