Vlăsceanu, Nyerges & Partners asistă Shikun & Binui Energy Ltd. în legătură cu achiziția de la Monsson și dezvoltarea unui proiect solar de 67,5 MW

0
1465

Vlăsceanu, Nyerges & Partners asistă Shikun & Binui Energy Ltd. cu privire la achiziția de la Monsson, precum și dezvoltarea și construcția ulterioară a unui proiect fotovoltaic în Satu Mare. Proiectul are o capacitate autorizată de 67,5 MW și acoperă peste 85 ha de teren. Lucrările de construcție sunt planificate să înceapă anul acesta și vor presupune o investiție de până la 50 de milioane de euro.

Suntem onorați să asistăm Shikun & Binui Energy Ltd. în primul lor proiect din România. Activitatea noastră de până acum a fost extrem de complexă, acoperind aspecte de fuziuni și achiziții, aspecte corporative, real estate, autorizații de urbanism, contractul EPC, aspecte legate de conexiunea la rețea și alte aspecte de reglementare. România are nevoie urgentă de a-și crește capacitățile de producere de energie și suntem încântați că sunt atrase investiții semnificative de la jucători credibili și importanți din acest sector”, a declarat Mihaela Nyerges, Partener al Vlăsceanu, Nyerges & Partners.

Echipa de avocați a fost condusă de Mihaela Nyerges (Partener) și i-a inclus, printre alții, pe Loredana Vlăsceanu (Partener) și Monica Cune-Ghițescu (Avocat senior).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here