Vivre anunță cea mai recentă schimbare în structura Consiliului de Administrație: Călin Fusu, noul Director General al companiei

0
137

Funcția de Director General al Vivre Deco SA va fi preluată de domnul Călin Fusu, începând cu data de 1 octombrie 2021. Decizia a fost luată în data de 2 septembrie, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație.

În prezent, domnul Călin Fusu este membru în Consiliul de Administrație Vivre Deco SA și fondator Neogen SA, o societate românească pe acțiuni, care se ocupă de crearea, achiziționarea și administrarea afacerilor inovatoare, de tehnologie, în special din sectorul online. Și-a început activitatea în 1995 ca Equity Trader la NCH Capital, apoi, între anii 2000 – 2019, a fondat și condus din poziția de CEO compania BestJobs. Din februarie 2012 este cofondator al Vivre Deco SA.

„Vivre este o companie solidă, un brand puternic și valoros, care a câștigat în nouă ani atât încrederea clienților, cât și pe cea a investitorilor. Vom continua să oferim europenilor inspirație și echilibru pentru acasă, prin intermediul tehnologiei, produselor unice și serviciilor adăugate. Obiectivul principal rămâne același, să devenim cel mai important marketplace de home & deco din regiune. Îmi propun să investim în continuare în tehnologie, să venim cu soluții de înaltă calitate și, astfel, să răspundem noilor nevoi și noului stil de viață, care s-a schimbat odată cu pandemia. Am urmărit întotdeauna ca orice investiție să devină lider de piață și, cu acest gând, preiau noul mandat de Director General al Vivre”, a declarat domnul Călin Fusu, CEO desemnat al Vivre Deco SA.

Despre Vivre

Vivre este unul dintre principalii retaileri online din industria home & deco din CEE, fondat în 2012 de antreprenori români, cu vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Pe site-urile și aplicațiile mobile Vivre sunt disponibile peste 750.000 de piese de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii, colectate de la branduri din întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here