Vivre anunță cea mai recentă schimbare în structura Consiliului de Administrație: Călin Fusu, noul Director General al companiei

0
444

Funcția de Director General al Vivre Deco SA va fi preluată de domnul Călin Fusu, începând cu data de 1 octombrie 2021. Decizia a fost luată în data de 2 septembrie, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație.

În prezent, domnul Călin Fusu este membru în Consiliul de Administrație Vivre Deco SA și fondator Neogen SA, o societate românească pe acțiuni, care se ocupă de crearea, achiziționarea și administrarea afacerilor inovatoare, de tehnologie, în special din sectorul online. Și-a început activitatea în 1995 ca Equity Trader la NCH Capital, apoi, între anii 2000 – 2019, a fondat și condus din poziția de CEO compania BestJobs. Din februarie 2012 este cofondator al Vivre Deco SA.

„Vivre este o companie solidă, un brand puternic și valoros, care a câștigat în nouă ani atât încrederea clienților, cât și pe cea a investitorilor. Vom continua să oferim europenilor inspirație și echilibru pentru acasă, prin intermediul tehnologiei, produselor unice și serviciilor adăugate. Obiectivul principal rămâne același, să devenim cel mai important marketplace de home & deco din regiune. Îmi propun să investim în continuare în tehnologie, să venim cu soluții de înaltă calitate și, astfel, să răspundem noilor nevoi și noului stil de viață, care s-a schimbat odată cu pandemia. Am urmărit întotdeauna ca orice investiție să devină lider de piață și, cu acest gând, preiau noul mandat de Director General al Vivre”, a declarat domnul Călin Fusu, CEO desemnat al Vivre Deco SA.

Despre Vivre

Vivre este unul dintre principalii retaileri online din industria home & deco din CEE, fondat în 2012 de antreprenori români, cu vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Pe site-urile și aplicațiile mobile Vivre sunt disponibile peste 750.000 de piese de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii, colectate de la branduri din întreaga lume.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here