Viticultorul Bancar Mugur Isarescu isi propune a 3-a oara la al treilea mandat de inca 5 ani…sa aderam la zona euro! In timp ce mai aproba deschiderea unei saormerii in Lipscani 25! Curata consecventa coane Isarescu (vezi sa bagi si vinul matale la suprapret in shaormerie,sa merite dealul!)

0
4709
BNR

Senatorul PSD, Şerban Nicolae, îl ironizează pe Mugur Isărescu, după ce guvernatorul BNR a glumit la rândul său, ieri, că cei din Bundesbank sunt nemţi, dar “au şi ei Şerbanii lor”, care au solicitat repatrierea aurului.

Astăzi, Şerban Nicolae i-a răspuns în aceeaşi notă ironică guvernatorului BNR, într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook: “Un impostor stătea pe-o bancă. Ştiri de ultima oară: Costurile aducerii şi depozitării în ţară a celor 63,7 tone de aur din rezerva României, folosind capacităţile Ministerului Apărării Naţionale, nu depăşesc câteva sute de mii de euro. Mult mai puţin decât a costat scoaterea aurului din ţară. De data asta, nu se mai adaugă comisioane şi bonusuri de performanţă! Pe teritoriul României, în stocurile de minereu extras (încă neprocesat) ale unei companii deţinute de stat, se găseşte aur în cantitate de peste trei sute de tone! Noul şi ambiţiosul guvernator al BNR e un om consecvent şi riguros. Ca şi la începutul ultimelor două mandate (de câte cinci ani!), şi-a fixat ca obiectiv < < aderarea României la zona Euro > >. Cercetătorii britanici confirmă ştiinţific şansele mari de reuşită, prin aplicarea principiului matematic-bancar – < < a treia oară-i cu noroc > >! Un important investitor străin şi-a programat vizita obligatorie la Banca Angliei înainte de a deschide o şaormerie în Bucureşti, pe strada Lipscani 25! Viticultorul bancar confirmă că Bundesbank repatriază aurul Germaniei, pentru că < < sunt nemţi, dar au şi ei Şerbanii lor > >. Da, cine n-are Şerbani să-şi cumpere, dar treizeci de arginţi nu reprezintă preţul corect! Un impostor călărea o bancă de aur. Şi banca s-a rupt. Pentru că cel mai deştept cedează! Ai învins, Manole! Gold bye!”.

Mugur Isărescu a declarat, ieri, că Germania a repatriat aurul şi l-a pus la vederea publicului, deoarece există o problemă de credibilitate. El a făcut o aluzie ironică la senatorul Şerban Nicolae, cel care a iniţiat, împreună cu fostul şef PSD Liviu Dragnea, un proiect de repatriere a aurului în România.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here