Victoria creștinismului și-a rațiunii

0
3069
Printre norii tulburi ai islamismului – unde-ar mai fi deosebirea între cel extremist și “celălat”?? – islamism duios îmbrățișat de Uniunea lui Merkel sub acoperirea democrației europene, a apărut o națiune a rațiunii – Switzerland.
Hotarârea este o formidabilă victorie a Creștinismului și-a rațiunii în fața expansiunii islamice în Europa, o victorie a bunului simț și-al datoriei unice a societății pentru protecția cetățenilor săi, este victoria universalității egalității între oamenii acestei planete – fără deosebiri de sex, origine sau religie.  Ca să nu mai vorbim aici că strângerea de mâna este un simbol al Frăției elvețiene.  Cine dorește să locuiască la mine-n casă – atunci, să respecte regulile casei și nu invers – adică eu să mă supun regulilor lui în casa mea…
Iată că se poate spune nu extremismului – pentru că această formă de introducere a prejudecăților musulmane în Eurpa face parte din planul mai amplu de batjocorire a creștinismului și-a bătrânei Europe.  Iată că se poate, iată un semn de viață în bătrâna Europă îngenunchiată de aroganța puterii germane și de o Americă care-a scăpat de sub control lumea musulmană.  Sau poate asta s-a dorit, ridicarea la rang de putere a lumii musulmane.
În înțelegerea și viziunea mea, s-a ajuns la o singură soluție viabilă de stopare a acestei plăgi islamiste în Europa și-n lume – încurajarea mai întâi și-apoi Forțarea clericilor musulmani – imamii moscheilor, la renunțarea acțiunilor teroriste, brutale și/sau criminale în numele islamului – oriunde și cu imediat efect.
Orice altceva este o diplomatică pierdere de vreme – sau cum spunem noi, frecția la un picior de lemn.  Musulmanii care doresc să trăiască în Franța, în Elveția sau în România tot așa cum au trăit în Syria – să meargă acolo unde le place – sau să meargă în Arabia Saudită – țară foarte bogată și foarte musulmană – foarte…  Sau Turcia – nu trebuie scăpat ochiul de pe Turcia lui Erdogan.   Enjoy :))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here