Victor Leu a demisionat din Biroul Federal al Federatiei Romane de Box

0
2884
Victor Leu

Stimați oameni ai boxului, am venit in Ianuarie 2016 ca si candidat in Biroul Federal  cu inima deschisa sa incercam sa redresam Federatia Romana de Box si boxul romanesc. Am facut mai multe gesturi pentru FRB, sponsorizand Federatia pentru a se putea plati taxele la ANAF, am inițiat si gasit sponsor pentru Gala Boxului Romanesc – 90 de ani de la înființare – si am avut ideea organizării unor gale Romania-Germania-Austria, gale dorite de comunitatea oamenilor de afaceri originari din aceste tari.

Din pacate am constatat ca nu ma mai regăsesc in actuala echipa de conducere a FRB având viziuni diferite despre lucrurile care trebuiesc făcute pentru revigorarea boxului si am decis sa imi dau demisia din Biroul Federal. Una dintre ideile pe care nu le-am agreat a fost neparticiparea Romaniei la CE de tineret de la Anapa, neputând sa accept ca boxerilor care au muncit si s-au pregatit din greu pentru acest Campionat European sa li se interzică dreptul de a participa. De altfel, aceasta decizie nu a dus la rezolvarea divergentelor cu MTS si acordarea bugetului, iar la CE de juniori am participat cu succes.

Ii felicit pe antrenori si pe sportivi pentru performanta obținută pe banii lor in Ungaria.Voi continua sa ajut boxul romanesc chiar daca plec din Biroul Federal si cred ca boxul romanesc are capacitatea sa isi revină. Le multumesc tuturor care mi-au acordat votul si încrederea la Adunarea Generala din Ianuarie si ii asigur ca in alte conditii si cu alti oameni voi reveni in conducerea boxului romanesc.

Cu considerație,
Victor Leu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here