Vedeta Gold FM, Jessie, lansează al doilea single in colaborare cu DeMoga Music

0
1218

Mulți oameni se considera meteosensibili, iar specialiștii avizați in domeniu susțin faptul ca exista o corelație clara intre sentimentele oamenilor si … vremea de afara. Ei bine, artista Jessie, împreună cu echipa DeMoga Music au surprins perfect acest lucru, lansând piesa „Regret” chiar înaintea începutului iernii.


Chiar daca Jessie a început sa își compună integral piesele „in-house”, vedeta Gold FM nu se dezice de colaborări cu cele mai importante case de producție din Romania, si isi adauga in repertoriu personal încă o producție „de marca”.

Așa cum putem deduce încă din titlu, piesa transmite sentimente puternice de tristețe si resemnare, sentimente care ne încearcă pe mulți dintre noi in momente de răspântie. Cu toate acestea, Jessie parca reușește sa aline aceste trăiri prin vocea calda si talentul artistic.
Videoclipul este filmat in mai multe locații si s-a întins pe durata a 2 zile. Astfel, vedem îmbinate imagini din inima Bucureștiului, cu secvențe pitorești, de pe Valea Prahovei. Cu toate ca Jessie a cochetat si cu alte genuri muzicale, cum ar fi Dance sau House, producția acestei piese este una de pop clasic, gen muzical care o definește cel mai bine pe artista.
Piesa a fost creata de artist împreuna cu producătorul Alexander Sambo, un tânăr de viitor care produce piese pentru cei mai mari artiști din Romania. Cu toate ca Jessie a lansat piese de succes in trecut, vedeta Gold FM e îndrăgostită de ultima ei producție muzicala: „Sambo, talentatul producător de la DeMoga Music a reușit sa surprindă foarte fidel ideile mele muzicale in producția piesei … mai pune-ti si faptul ca la songwriting am lucrat împreună cu Loredana Cavasdan, care nu doar ca e foarte înzestrată, dar e si Orădeancă de-a mea … ce sa mai, succes garantat!


În anul 2018, Jessie a participat la Eurovision cu piesa Lightning Strikes, ajungând până în semifinale. Artista este o prezenta cunoscuta in Transilvania, unde a susținut zeci de concerte si a prezentat multiple evenimente. Fiind foarte ambițioasa, a decis sa nu se culce pe o ureche si sa se mute la București, unde își dorește sa ajungă cel puțin la fel de îndrăgita de publicul larg ca si acasă, in Ardeal. Pentru asta o recomanda in primul rând vocea, ambiția, dar si inteligenta: a învățat la cel mai bun colegiu din Transilvania la secția mate-Info si a terminat facultatea de drept.

In timpul liber, Jessie este si creator de conținut pe rețele de socializare, unde are sute de mii de vizionări, aceasta face senzație atât pe Tik-Tok cat si pe Instagram unde videoclipurile create de ea sunt apreciate de mii de urmăritori.

Jessie este si o moderatoare radio importanta din București: după ce a realizat aproape un an emisiunea „Weekenduri Gold” alături de solistul Deepcentral, Doru Todoruț, artista a început recent un nou proiect la Radio Gold FM, „Golden Hour”, in cadrul căruia își propune sa prezinte cele mai importante subiecte de actualitate culturala autohtona si internaționala, cat si sa le analizeze împreună cu invitați de marca. Puteți asculta emisiunea de luni pana joi, in intervalul orar de drive time, 18-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here