Vasilica Dăncilă a rămas repetentă. În fruntea Guvernului, se alătură deja consacraţilor repetenţi, Dragnea şi Tăriceanu

0
781

Gafele pe care Vasilica Dăncilă le-a făcut de când a ajuns în vârful Guvernului nu au rămas fără ecou.

Astfel, românii ar lăsa-o repetentă pe Vasilica Dăncilă la mai multe capitole importante din activitatea de zi cu zi a unui prim-ministru.

Conform unui sondaj BCS, 3,3 este media notei pe care românii i-o acordă Vasilicăi Dăncilă atunci când vine vorba de modul în care se exprimă în public.

Prim-ministrul României nu ia notă de trecere nici atunci când vine vorba de modul în care ne reprezintă ţara peste hotare. Media notei pe care respondenţii i-o atribuie la această categorie este 3,5.

Vasilica Dăncilă nu ar „trece clasa” nici la capitolul contribuţia proprie la dezvoltarea ţării, cu respondenţii oferindu-i doar nota 3,2.

La Barometrul Politic Naţional realizat de BCS au participat 1087 de respondenţi cu vârste mai mari de 18 ani domiciliate în 128 localităţi urbane şi rurale selectate din toate judeţele ţării. Tipul eşantionului este probabilist, stratificat, format din 48 straturi rezultate din intersecţia a 8 zone geografice cu 6 tipuri de localităţi urbane şi rurale.

Eşantionul este reprezentativ pentru populaţia adultă din ţară, cu o eroare de +/-3%.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here