Varanul pușcăriaș pierde procesul cu inspecția judiciară

0
1303

Și pentru că tot vorbeam de magistrații hăituiți de gașca Savonea&Netejoru, să vă spun și până unde pot merge foștii parteneri ai Securității cu intimidarea judecătorilor. Astăzi, cazul Camelia Bogdan, celebră după ce a facut parte din completul de judecata care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare în dosarul ICA și a dat sentințele dure din dosarul RAFO-Carom, plus confiscări de zeci de milioane de euro în ambele dosare. Probabil știți că a fost exclusă de două ori din magistratură, a contestat deciziile, se judecă în mai multe procese cu CSM și Inspecția Judiciară, a anulat deja o excludere, a ajuns până și la CEDO, lupta se dă în continuare în instanțe. Un război de uzură, pornit cu scopul de a o face să cedeze. Nu mai vorbesc de șantajul mediatic la care a fost supusă. Și nu a cedat, își caută în continuare dreptatea.

Și acum vestea bună, la începutul lunii, Camelia Bogdan a câștigat, în primă instanță, un proces cu Grivco (Grupul Industrial Voiculescu & Co), trustul controlat de familia lui Dan Voiculescu, în care i s-au cerut daune morale de 300.000 lei.

Haideți să vă spun culmea tupeului. Nu doar Grivco a dat-o în judecată, celebra firmă cipriotă Crescent și-a arătat colții și-i cere daune morale de 150.000 lei și dezmințiri publice, pentru că judecătoarea a declarat că această firma a fost înființată de structurile fostei Securități și că este controlată de “servicii”. Procesul are termen în februarie 2022, la Judecătoria Sectorului 1.

Camelia Bogdan a propus instanței să adreseze peste 20 de întrebări societății, în cadrul unui interogatoriu, procedură obișnuită într-un proces în materie civilă, pentru a se stabili situația de fapt și care sunt relațiile firmei Crescent cu Securitatea și Dan Voiculescu.

Las câteva aici:
– Care a fost beneficiarul real al Reclamantei Crescent Commercial & Maritime Cipru de la înființare până în prezent? În acest sens se va vedea în vedere definiția beneficiarului real din legile succesive privind spălarea banilor.
– Este adevărat că Dan Voiculescu este un beneficiar real al societății reclamante Crescent Commercial & Maritime Cipru?
– Este adevărat că dl Dan Voiculescu a fost colaborator al fostei Securități în România?
– Ce legături au existat de-a lungul timpuluiîntre Reclamantă și orice membri ai fostei Securități, între Reclamantă și Dan Voiculescu, precum și între Dan Voiculescu și orice membri ai fostei Securități?
– A fost afectată reputația Reclamantei prin hotărârea judecătorească ce a stabilit cu titlu definitiv faptul că dl Dan Voiculescu a fost colaborator al fostei Securități?
– A fost afectată reputația Reclamantei prin hotărârea judecătorească ce a stabilit cu titlu definitiv că dl Dan Voiculescu a săvârșit infracțiunea de spălare de bani?
– A fost afectată reputația Reclamantei prin hotărârile judecătorești ce au constatat cu titlu definitiv că dl Dan Voiculescu este beneficiar real al Reclamantei?

Varanul penal Dan Voiculescu pierde proces după proces … faptul că nu a plătit nici un leu statului român din cei 60 milioane euro nu e suficient pentru viețașul pușcăriaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here