Valoarea proiectelor imobiliare lansate la Salonul Imobiliar Bucureşti depăşeşte 100 milioane euro

0
1131

Organizatorii Salonului Imobiliar Bucureşti – care va începe vineri, 2 martie, la Palatul Parlamentului-  au anunţat că proiectele imobiliare care îşi vor lansa oferta au o valoare cumulată de peste 100 milioane euro

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe îşi prezintă cel mai mare proiect rezidenţial pe care compania îl dezvoltă în România, în cadrul salonului, potrivit organizatorilor.

”H Pipera Lake va fi construit pe o suprafaţă de teren de 57.000 mp, însumând aproximativ 120.000 mp de apartamente. H Pipera Lake va fi materializat în 17 clădiri cu un regim de înălţime S+P+6E+7R, livrând, per total, 1.350 de apartamente de tip studio dublu, 2 şi 3 camere şi peste 1.600 locuri de parcare”, se arată în comunicat.

Totodată, antreprenorul român Cristian Erbaşu lansează proiectul Arbo Residence, în zona Mogoşoaia. Noul ansamblu va avea 1.000 de locuinţe: studio-uri, apartamente cu 2 şi 3 camere şi apartamente duplex.

Premier Estate prezintă în premieră la târg proiectul Pallady Towers, dezvoltat de Anchor Group (209 de apartamente în zona Pallady, ce vor fi construite în două faze, prima fază urmând să fie livrată în septembrie 2018, potrivit organizatorilor. Compania va prezenta şi AFI City în zona Bucureştii Noi – prima fază va avea 190 de apartamente şi va fi livrată în semestrul al doilea din 2019.

Vita Bella îşi lansează oferta comercială la salon. Ansamblul rezidenţial este deja finalizat, cuprinde 131 de apartamente scoase la vânzare, fiind localizat în zona Pipera.

Conarg lansează la târg proiectul Quadra Trees, a treia dezvoltare sub acelaşi brand, “Quadra”, şi cea de a şasea a grupului de firme Conarg.

”Compania construieşte pe un teren de 1,5 hectare din zona Drumul Taberei un ansamblu de 7 blocuri de locuinţe cu un regim de înălţime de P+5E şi P+6E, totalizând 281 de unităţi locative: studiouri, apartamente cu 2 şi 3 camere şi 338 locuri de parcare”, se arată în comunicat.

Totodată, Sud Rezidenţial vor lansa Kristal Residence Prelungirea Ghencea. Dezvoltatorii din cadrul Metalurgiei Park au decis să dezvolte conceptul într-o nouă zonă.

”Noul proiect prevede 96 de unităţi locative mixte, compuse din garsoniere şi apartamente cu două şi trei camere, decomandate, cu suprafeţe între 40 mp şi 100 mp utili, dispuse în două blocuri cu regim de înălţime S+P+7 etaje”, se arată în comunicat.

Ajuns la a patra ediţie, Salonul Imobiliar Bucureşti face parte din portofoliul K Group, un consorţiu de companii active în domeniul organizării de evenimente, cu o cifră de afaceri anuală cumulată pe grup de 2,5 milioane euro, potrivit organizatorilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here