Înființarea și semnarea Cartei – Document de înființare a Clubului Diplomaților Economici și Comerciali

0
2506

Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din România reprezentată prin Prof. univ. dr. Nasty Vlădoiu,  împreună cu distinșii reprezentanți din cadrul ambasadelor străine acreditate la București cu atribuții în domeniul economic și comercial, au onoarea de a vă invita la evenimentul organizat cu ocazia înființării si semnării Cartei – Document de înființare a Clubului Diplomaților Economici și Comerciali.

Clubul Diplomatilor Economici și Comerciali este inițiativa Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale din România prin președintele acesteia, Prof. univ. dr. Nasty Vlădoiu, și este o entitate non-guvernamentală, apolitică, fără personalitate juridică, înființată cu scopul creării unei comunități de interese și idealuri  comercial – economice,  și care se organizează și funcționează pe baza principiilor libertății de asociere, solidarității profesionale, deontologiei și legalității activităților și actiunilor acestora.

Entitatea va avea ca scop principal înlesnirea și stimularea contactelor și a oricărei forme de dialog între persoanele cu aceleași interese profesionale. Totodată, se va urmări promovarea intereselor cu caracter specific ale membrilor, pe baza relațiilor cu mediul de afaceri, cu alte organisme și organizații similare din țară și din străinătate, și pe baza realizării unor activități și inițiative care întăresc profesionalismul, valorile morale ale diplomatului comercial și răspunderea socială a acestei profesii.

Evenimentul va avea loc în data de 7 Iulie 2016, ora 18:30 la Hotel Casa Capșa – adresa Bd Victoriei nr 36, Bucuresti

Pentru informaţii suplimentare vă invităm să contactaţi pe:  Alina Gabor +40 213 124 047; office@uccbr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here