Unde sa ne petrecem timpul in luna Mai

0
2331

 


The Beach Bar at The Montague

Noul Beach Bar la The Montague

Descoperă un loc de vară perfect la Montague,la doar câțiva pași de British Museum. Cu o capacitate de până la 200 de persoane, cu nisip natural, palmieri, nuci de cocos și ananas, cocktail-uri uimitoare și o selecție uimitoare de preparate la grătar sau tartine, te vei simti cu siguranță ca un pelerin în Bahamas, nicidecum în centrul Londrei.

Spre distracție >

Wine Dinners at Summer Lodge

Mese extraordinare în Dorset

O experiență unică la cinele de la Summer Lodge. Acestea au loc în prima zi de marți a lunii. Pur și simplu lăsați-vă rasfățați în lux și bucurați-vă de bucătăria gourmet creată de bucătarul premiat Steven Titman și lăsați-va ghidați de unul dintre cei mai buni somelieri din țară prin vinurile alese cu grijă din regiuni ce se întind pe tot globul.

Încearca luxul >

Royal Afternoon Tea at The Rubens

Ceaiul regal de după-amiază

Pentru a sărbători ziua de naștere a Maiestății Regale, Rubens at the Palace a creat un nou ceai roial, tematic, de după-amiază pentru 2016. Fiind creat după rețete din bucătăria reginei nu ai cum să nu te bucuri de acest ceai alături de prajiturele de catifea,sandwich-uri delicate si faimosul tort de biscuiți preferat de prințul William și prințul Harry.

Vezi cum e să fii rege >

Picturesque Guernsey

Glorioasa Guernsey te cheamă

Vara se apropie și nu există nici un loc mai bun pentru a descoperi plaje de nisip virgine, peisaje ale unui litoral feeric, fructe de mare proaspete și patrimoniul bogat al unei insule. Activități în aer liber sunt din belșug ca tu să vii cu toată familia la The Old Government House sau la Hotelul Ducelui de Richmond, unde copiii până în 12 ani beneficiază de cazare și mâncare gratuit.

Tentant ? >

Kevin Joseph

Masa unui chef la Oyster Box

Dacă sunteți în căutarea lucrurilor un pic iesite din comun pentru un eveniment sau o ocazie, alegeți localului Executive Chef Oyster Box al lui Kevin Joseph, pentru o experiență culinară unică la masa Chef-ului.
Începe cu o băutură în barul Oyster, înainte de un tur al bucătăriei „in spatele scenei” și bucură-te apoi de șampanie și tartine. Fii parte din peisajul în care bucătarii pregătesc un meniu delicios cu cinci feluri de mâncare pentru tine.
Degustă aici >

Lakeside Cottage at Ashford Castle

Hideaway Cottage la Ashford Castle

Ashford Castle, votat cel mai bun hotel din lume, Virtuoso 2015, în urma unui program extraordinar de renovare de doi ani, dezvaluie acum o experienta romantica deosebită la marginea apei din Lough Corrib.
Cu o terasă pentru a lua masa într-un cadru privat este decorul perfect pentru dragoste, fie o luna de miere sau retragere privată cu persoana iubită.
îndrăgostește-te >

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here