Un număr de 5.800 de vouchere pentru transport alternativ, rămase nealocate din etapa anterioară, sunt disponibile în cadrul programului municipal “Biciclişti în Bucureşti”

0
1116

Programul “Biciclişti în Bucureşti” a fost aprobat anul trecut, la iniţiativa primarului general, şi prevede acordarea unui număr de 30.000 de vouchere. Primele 5.000 de vouchere au fost distribuite bucureştenilor în anul 2017, alte 19.200 au fost livrate începând cu luna aprilie.

Prin intermediul unui comunicat, Primăria Capitalei informează:

“Bucureştenii interesaţi pot aplica începând din această seară, ora 18,00, prin accesarea link-ului http://biciclete.pmb.ro/. Înregistrarea în aplicaţie se va încheia în momentul atingerii numărului maxim de 5.800 de înscrieri valabile. Cu o valoare de 500 de lei fiecare, voucherele pot fi folosite pentru achiziţionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway/Ninebot şi accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani, numai din magazinele participante la proiect”.

Cele 5.800 de voucherele provin din cele 25.000 lansate în etapa a doua a programului, derulată la începutul acestui an, pentru care nu s-a atins numărul maxim de înscrieri valide la acel moment.

Participarea la noua sesiune a proiectului este permisă doar bucureştenilor care nu au beneficiat de program în etapele anterioare. Este interzisă participarea angajaţilor Primăriei Municipiului Bucureşti şi ai instituţiilor subordonate Consiliului General al Municipiului Bucureşti.  Regulamentul proiectului şi magazinele partenere sunt disponibile pe site https://bit.ly/2HwtGCA.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here