Un nou proiect crypto românesc își propune să îi recompenseze cu o monedă proprie pe cei care care fac mișcare

0
1707

Cei de la inSHAPE App și-au propus să vină în ajutorul celor care fac mișcare și în același timp sunt implicați în fenomenul blockchain. Pentru prima dată în lume, vom avea un proiect interesant și o aplicație care, prin intermediul tehnologiei blockchain și al unui algoritm specific ce utilizează inteligența artificială, îi va recompensa material pe cei care fac sport.

inSHAPE App și-au propus să vină în ajutorul celor care fac mișcare și în același timp sunt implicați în fenomenul blockchain.

 Această monedă va fi produsă doar de către oamenii simpli, activi, cu sudoarea trupurilor lor și de aceea trebuie să rămână doar a lor 

Alec Macri, Co-Founder @ CEO inSHAPE

Mai toată lumea care duce o viață activă are măcar o aplicație pe smartphone care să îi contabilizeze pașii sau mișcarea pe care o face zilnic. Din păcate însă, toate aceste aplicații nu recompensează efortul depus, oferind în cel mai bun caz doar puncte de fidelitate.

De asemenea, marea majoritate a crypto-entuziaștilor de pretutindeni sunt nemulțumiți din pricina fermelor miniere în care cei cu foarte mulți bani produc în mod inechitabil mai multe monede decât restul lumii. Unde mai punem că și dispozitivele de minat sunt foarte scumpe.

Un proiect românesc vine cu soluția pentru rezolvarea acestor probleme 

Cei de la inSHAPE App și-au propus să vină în ajutorul celor care fac mișcare și în același timp sunt implicați în fenomenul blockchain.

Pentru prima dată în lume, vom avea un proiect interesant și o aplicație care, prin intermediul tehnologiei blockchain și al unui algoritm specific ce utilizează inteligența artificială, îi va recompensa material pe cei care fac sport.

inSHAPE App și-au propus să vină în ajutorul celor care fac mișcare și în același timp sunt implicați în fenomenul blockchain.Această monedă va fi produsă doar de către oamenii simpli, activi, cu sudoarea trupurilor lor și de aceea trebuie să rămână doar a lor

Alec Macri, Co-Founder @ CEO inSHAPE

O dată descărcată de către orice persoană care deține un telefon smart (cu Android sau iOS) și un ceas smart (Fitbit, Apple, Samsung, Huawei etc.), aplicația inSHAPE va funcționa ca un veritabil dispozitiv de minat cryptomonede (tokens) în cloud.

Iar vestea și mai bună este că toți crypto-entuziaștii de pretutindeni, inclusiv cei din România, pot investi acum, înaintea unui ICO sau IDO, sume modeste chiar la stadiul de Seed într-un viitor proiect crypto de succes.

SHAPE este token-ul principal al aplicației 

Cu un tokenomics foarte diferit de majoritatea proiectelor crypto, de doar 300.000.000 token-uri pentru marketing și promovare (ulterior singurii care vor putea mina moneda fiind doar utilizatorii aplicației, adică minerii!) și cu un presale de 204.000.000 (68 % din total supply), dar și cu preț de presale destul de scăzut (începând de la $0,03) comparativ cu prețul de listare, cei de la inSHAPE App doresc o creștere logică și organică a token-ului.

Un alt aspect care diferențiază inSHAPE de restul proiectelor crypto este felul în care inițiatorii proiectului au prevăzut aprecierea valorii monedei. Este vorba despre structura parteneriatelor lor de pe marketplace-ul prezent în aplicație.

Partenerii lor, care își doresc să încurajeze viața sănătoasă a clienților lor, activează in zona bunurilor și serviciilor de calitate din domenii de activitate diverse printre care enumerăm: hoteluri & turism, asigurări de sănătate, shopping pornind de la articole sportive până la gadgeturi tech, cursuri online, îmbrăcăminte și încălțăminte de calitate etc.

Tokenul SHAPE sau “cryptomoneda poporului”  

Fondatorii inSHAPE și-au intitulat tokenul SHAPE ca fiind “cryptomoneda poporului”, și se bazează în principal pe investiții din partea micilor investitori în crypto.

Suma minimă per portofel care poate fi investită în fazele de private sale este de $100, iar cea maximă de $1.000.

“Această monedă va fi produsă doar de către oamenii simpli, activi, cu sudoarea trupurilor lor și de aceea trebuie să rămână doar a lor”, ne-a declarat Alec Macri, CEO-ul companiei.

Pentru mai multe detalii despre proiect, va invităm să vizitați website-ul lor (https://inshape.app ) și de ce nu, să intrați deja în comunitățile lor de telegram sau facebook, unde puteți obține mai multe informații despre Pre-sale și planurile lor de viitor.

Social channels: 

Facebook: https://www.facebook.com/inshapetoken Twitter: https://twitter.com/inshapeapp Medium: https://inshape.medium.com Telegram: https://t.me/inshapeapp/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here