Un nou magazin Altex modernizat, ȋn Ploiești

0
1031

Altex, liderul pieței electro-IT din România, și-a propus ca toți clienții săi să se bucure de cele mai înalte standarde de calitate, atunci când ȋi vizitează magazinele. Astfel, Altex continuă planul de investiții în modernizarea și tehnologizarea magazinelor sale, iar astăzi anunță finalizarea procesului de reamanajare a unității din complexul comercial Ploiești Shopping City.

”Ȋn urmă cu patru luni, am deschis un magazin nou și modern, ȋn Ploiești Value Center, iar acum am finalizat reamenajarea unuia care are deja 10 ani de funcționare tocmai pentru a ȋmbunătăți experiența de cumpărături a clienților noștri ploieșteni. Calendarul nostru de inaugurări și modernizări este unul ȋncărcat și în anul acesta, dar avem satisfacția feedback-ului pozitiv primit de la clienții care ne trec pragul”, a declarat Edvin Abdulachim, directorul comercial Altex.

Magazinul Altex, aflat ȋn incinta complexului comercial Ploiești Shopping City (Centura de Nord Ploiești km. 6, Blejoi), are o suprafața de peste 1.000 mp și oferă clienților săi o gamă variată de produse și servicii, cu un stoc de peste 25.000 de articole. Retailer-ul mai deține două magazine ȋn oraș: Altex Value Centre și Altex din strada Libertății, nr. 4, proprietate a grupului Altex.

Pentru un consum redus de energie, dar și pentru o vizibilitate mai bună a prețurilor de la raft, în unitatea Altex, din incinta Complexului Comercial Ploiești Shopping City, sistemul clasic de iluminare a fost înlocuit cu unul LED de ultimă generație. Ȋn urmă cu un an, ȋn magazinul din Ploiești, a fost implementat sistemul de etichetare electronică, ce asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

Magazinul Altex din incinta complexului comercial Ploiești Shopping City va fi deschis de luni până duminică, ȋntre 10:00 și 22:00. Pe 14 aprilie, ȋn prima zi post reamenajare, programul va fi extins, de la 7:00 la 22:00.

Zile pline cu oferte speciale

Clienții locali sunt așteptați, din 14 aprilie, cu reduceri de până la 50% pentru echipamente electronice, electrocasnice, produse de ȋngrijire personală și de entertainment.

Printre ofertele speciale se numără:

–         Telefon APPLE Iphone 13 5G – 3279.92 lei, redus de la 4099.9 lei;

–         Sistem Desktop Gaming MYRIA digital – 3499.9 lei, redus de la 4249.9 lei;

–         Televizor LED Smart PHILIPS 139 cm – 1499.9 lei, redus de la 2199.9 lei.

Cumpărătorii care se abonează la newsletter-ul Altex sunt ȋnscriși automat ȋntr-o tombolă unde pot câștiga premii precum un televizor, un laptop, un smartphone, un smartwatch sau o trotinetă electrică.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here