Un nou impozit forfetar din 2017

2
4634

Din 2017, în legislaţia fiscală românească va fi introdus un nou tip de impozit, potrivit unui proiect de act normativ adoptat marţi de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, şi care, pentru a intra în vigoare, mai are nevoie doar de promulgarea prin decret prezidenţial. Mai exact, este vorba despre fostul impozit forfetar, care se va aplica anumitor categorii de firme, indiferent de cifra de afaceri anuală sau numărul de salariaţi.

Concret, proiectul de act normativ reglementează impozitul specific anual, adică impozitul datorat de contribuabilii care au anumite domenii de activitate.

Astfel, începând cu 1 ianuarie 2017, noul sistem de impozitare, pe care autorităţile au încercat în repetate rânduri să-l introducă în legislaţia autohtonă, se va aplica firmelor româneşti care desfăşoară activităţi în sectorul turistic, restaurante şi alimentaţie publică, inclusiv microîntreprinderilor.

2 COMMENTS

  1. Niciunii nu sunt in stare sa faca ceva bun pentru tara asta, in primul rand pentru ca s-au vandut ei personal pentru un pumn de galbeni!
    Ce legislatie fiscala vorbiti voi acolo?
    Unde dracu’ ati auzit voi sa creasca nivelul de trai al populatiei prin marirea taxelor si impozitelor???
    Las’ ca Domnul nu bate cu parul, o sa cerseasca multi 300 RON pensie, din care sa traiasca si nu o sa aiba cine sa le-o dea.

    Productie bah oameni buni, trebuie sa producem si sa vindem altceva in afara de coruptie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here