Un medic britanic povesteste cum s-a vindecat de coronavirus: E ca o gripa foarte rea! Dar stiam ca ii voi supravietui!

0
1062

O doctorita britanica infectata cu coronavirus a povestit pentru BBC cum a afectat-o boala si cum a reusit sa treaca peste momentele grele.

Medicul Clare Gerada a povestit pentru jurnalistii de la BBC ca simptomele ei s-au semanat cu cele pe care le descriau pacientii cu COVID-19 pe care i-a vazut, in ultima perioada.

“Aveam gatul incredibil de uscat, tuseam sec si aveam febra foarte, foarte mare.

Dar, ca sa fim realisti, ca boala, este doar o gripa foarte, foarte rea. Altfel n-as putea-o descrie.

Am avut gripa, iar boala asta e mai rea. Si am 60 de ani, nu sunt un om tocmai tanar. Dar nu am alte probleme majore de sanatate. Asa ca am stiut ca ii voi supravietui.

Stiam ce am. Am trecut peste cu paracetamol. De fapt, in cea mai mare parte a timpului am dormit. Altceva nu prea poti face (cand ai Covid-19 – n.red.). Nu imi amintesc sa mai fi dormit vreodata atat de mult. Timp de 4 zile n-am putut face altceva”, a mai spus Clare Gerada pentru BBC.

Medicul a postat, in scurt timp, si un mesaj pe Twitter, anuntand ca isi revine dupa suferintele cauzate de coronavirus.

Woken up feeling almost back to normal after my #Covid_19 illness. by tomorrow should be completely back to normal (just lighter).- Clare Gerada (@ClareGerada) March 14, 2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here