Un consilier local vrea să propună un proiect de hotărâre prin care Viorica Dăncilă să fie declarată persona non grata la Târgu Jiu cât va fi premier

0
1007

Prim-ministrul Vasilica Dăncilă a prezentat stadionul de patru stele aflat în stadiul de construcţie la Târgu Jiu la capitolul realizări, în cadrul bilanţului de şase luni de guvernare. În realitate, Guvernul Dăncilă n-a alocat niciun leu pentru arena sportivă din Gorj.

Stadionul din Târgu Jiu , de fapt, nici nu este terminat. În cel mai bun caz, lucrările s-ar putea finaliza în luna septembrie. Este cel de al patrulea termen din ultimii doi ani.

Chiar dacă prim-ministrul a anunțat că stadionul de la Târgu Jiu a fost deja finalizat, încă mai sunt lucrări de executat.

Stadionul este în șantier din 2015 și trebuia să fie gata în urmă cu doi ani. Mai trebuie menționat că lucrările au început în perioada când Guvernul era condus de Victor Ponta și nu pe mandatul Vioricăi Dăncilă.

Autorităţile locale din Târgu Jiu arată că aşteaptă încă o hotărâre de guvern prin care să fie alocaţi banii necesari finalizării proiectului.

Oficialii Primăriei Târgu Jiu au anunţat în toamna anului trecut că partea de interior a stadionului, care include şi un hotel de 4 stele, a fost finalizată. Până acum, au fost cheltuiţi 22 de milioane de euro din bugetul de stat pentru ridicarea stadionului. Cei de la primăria locală, care au coordonat proiectul, spun că ar mai fi nevoie de încă 4 milioane pentru realizarea părţii de exterior a arenei sportive, bani pe care nu i-au primit până acum deşi a trecut aproape un an.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că s-au parcurs toate etapele şi că s-au obţinut toate avizele necesare de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi că mai trebuie să apară doar hotărârea de guvern pentru alocarea banilor necesari. Stadionul are în jur de 12.000 de locuri, toate acoperite şi mai dispune de un hotel de patru stele, spaţii comerciale, sală de conferinţe.

Pentru că a indus oamenii în eroare, un consilier local vrea să propună un proiect de hotărâre prin care Viorica Dăncilă să fie declarată persona non grata la Târgu Jiu cât va fi premier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here