Probleme pentru Twitter: acțiunile nu revin la valoarea din 2015, iar compania a anunțat disponibilizarea a 9% din forța de muncă nivel global

0
2828
Twitter
Men are silhouetted against a video screen with an Twitter logo as he poses with an Samsung S4 smartphone in this photo illustration taken in the central Bosnian town of Zenica, August 14, 2013. REUTERS/Dado Ruvic (BOSNIA AND HERZEGOVINA - Tags: BUSINESS TELECOMS)

Twitter a raportat încă un trimestru în care creşterea a încetinit, şi a anunţat disponibilizarea a 9% din forţa de muncă la nivel global, în primul raport după ce interesul de achiziţie din partea potenţialilor „peţitori”, precum Salesforce.com, s-a disipat, scrie Wall Street Journal.

Veniturile au crescut cu 8,2%
Veniturile companiei de social media au crescut cu 8,2%, la 615,9 milioane de dolari, cea mai mică creştere şi a noua perioadă consecutivă de încetinire a creşterii. Analiştii se aşteptau la venituri de 606 milioane de dolari.Numărul de utilizatori activi ai Twitter a fost de 317 milioane în trimestrul al treilea, în creştere cu numai 1,7% faţă de T2.
Reorganizarea vânzărilor
Compania a anunţat că restructurările şi tăierile de joburi se vor focaliza în principal pe reorganizarea vânzărilor, pe eforturile de marketing şi pe parteneriate pentru a ajunge profitabilă în 2017.
Acţiunile Twitter, care au scăzut cu 45% în ultimele 12 luni, au crescut cu 4,3%, la 18,07 dolari în şedinţa de pretranzacţionare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here