Probleme pentru Twitter: acțiunile nu revin la valoarea din 2015, iar compania a anunțat disponibilizarea a 9% din forța de muncă nivel global

0
2173
Twitter
Men are silhouetted against a video screen with an Twitter logo as he poses with an Samsung S4 smartphone in this photo illustration taken in the central Bosnian town of Zenica, August 14, 2013. REUTERS/Dado Ruvic (BOSNIA AND HERZEGOVINA - Tags: BUSINESS TELECOMS)

Twitter a raportat încă un trimestru în care creşterea a încetinit, şi a anunţat disponibilizarea a 9% din forţa de muncă la nivel global, în primul raport după ce interesul de achiziţie din partea potenţialilor „peţitori”, precum Salesforce.com, s-a disipat, scrie Wall Street Journal.

Veniturile au crescut cu 8,2%
Veniturile companiei de social media au crescut cu 8,2%, la 615,9 milioane de dolari, cea mai mică creştere şi a noua perioadă consecutivă de încetinire a creşterii. Analiştii se aşteptau la venituri de 606 milioane de dolari.Numărul de utilizatori activi ai Twitter a fost de 317 milioane în trimestrul al treilea, în creştere cu numai 1,7% faţă de T2.
Reorganizarea vânzărilor
Compania a anunţat că restructurările şi tăierile de joburi se vor focaliza în principal pe reorganizarea vânzărilor, pe eforturile de marketing şi pe parteneriate pentru a ajunge profitabilă în 2017.
Acţiunile Twitter, care au scăzut cu 45% în ultimele 12 luni, au crescut cu 4,3%, la 18,07 dolari în şedinţa de pretranzacţionare.
Citeste si  Eforturile de conformare la valul de reglementări adoptate în timpul pandemiei au sufocat companiile. Ce soluții există?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here