Turnatorul Securitatii, Manole, o recompenseaza pe Viorica Dancila, cea care i-a asigurat inca un milion de Euro de la BNR.

0
687

Turnatorul Securitatii, Manole, o recompenseaza pe Viorica Dancila – cea care a intors decizia PSD in sensul ca l-a sustinut pe turnator pentru un nou mandat.

Viorica Dancila devine “consilier de strategie” al guvernatorului BNR, trimis deja pe instanta pentru politie politica.

Urmare a sustinerii lui Dancila din 2019, turnatorul securitatii Manole si-a asigurat veniturile aferente a inca 5 ani de mandat (pana in 2024), respectiv peste un milion de Euro. Tot Dăncilă l-a reactivat pe Gabriel Oprea în PSD, în ajunul pierderii alegerilor prezidențiale.

Coleg cu Viorica Dancila va fi si Petre Roman (later edit – inca neconfirmat, pe surse Antena3), fiecare urmand sa castige circa 4000 de Euro pe luna, sau chiar peste.

Nimic despre Adrian Severin?

In 14 mai 2021, instanta Curtii de Apel București s-a asigurat prin suspendarea procesului de turnatorie a lui Mugur Isarescu pana cand se va pronunta Curtea Constitutionala pe o exceptie invocata de turnator, ca va tergiversa procesul astfel încat turnatorul sa incaseze cat mai aproape de integral milionul de Euro pe care i l-a asigurat Dancila. Instanta avea posibilitatea JUDECARII in continuare a procesului, chiar si pe perioada sesizarii Curtii.

Proces Isarescu

Citiți și:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here