Tudoran a descins la SIIJ ca sa stea la cafele cu Marin

1
1016

 O lume intreaga a ramas masca atunci cand procurorul Gheorghe Stan a fost propus pentru functia de judecator la CCR. Si spunem asta pentru ca, asa cum bine stim, dupa ce castigase concursul pentru postul de procuror-sef al SIIJ, Gheorghe Stan pusese Sectia in functiune, turand motoarele serios, lucru care a bucurat magistratura (nu si pe aia care erau vizati de dosare, e drept). A plecat insa la CCR, iar SIIJ a ramas in adormire… Atata adormire ca maine, poimaine o desfiinteaza Prodoiu de tot. Eh, dar pentru ca si Giani probabil se gandea ca vrea sa se intoarca in procuratura dupa ce isi termina mandatul de 9 ani la CCR, fiind inca tanar si nelinistit, a depus la CSM o cerere de rezervarea a unui post de executie la SIIJ dupa ce isi termina mandatul la Curtea Constitutionala. CSM nu a vrut insa sa ii rezerve postul. Daca vreti sa stiti cum a motivat CSM refuzul, dati click aici.

* Deunazi va aratam cum judecatorului Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran de la Curtea de Apel Bucuresti, care a facut bambilici toata vara ba cu pensionarea, ba cu demisia din magistratura, i-a mai fost descoperita inca o casa, de data aceasta la malul marii. Astazi insa, venim cu noi informatii despre judecatorul care continua sa faca valva in sistem. Ei bine, noi am aflat ca vestitul Ion-Tudoran, cel care a facut tot posibilul sa scape de SIIJ si sa nu fie anchetat in dosarul in care se incepusera verificarile inca de prin vara (cam de pe cand s-a decis sa plece din magistratura) a trecut in cele din urma pragul sediului Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie. Si nu pentru a fi audiat ci pentru ca a incercat, zic unele voci, sa scape de dosar.

Vizita lui Ion-Tudoran la SIIJ a avut loc in 22 august 2019, pe cand erau frunze in copaci, cald afara si vacanta generala, astfel incat judecatorul Tudoran sa se poata strecura in sediul SIIJ fara sa fie vazut. Numa’ ca cineva l-a ochit intrand in SIIJ si ne-a trimis si noua poza. Din ce am aflat, vizita din vara a lui Ion-Tudoran la SIIJ a fost singulara, de atunci acesta stand mai mult prin spitale cu diverse afectiuni – ba un atac celebral rezolvat intr-o ora, ba ambulante, ba internari la psihiatrie – si facand tot felul de scheme ca sa scape de dat explicatii pe casele pe care le are, imobile care i-au adus si dosarul de fals in declaratii si trafic de influenta. De altfel, intelegem ca la SIIJ Ion-Tudoran s-a intretinut in discutii cu procurorul Nicolae Marin, adjunct al Sectiei, cel care s-ar fi ocupat si de un dosar in care in trecut ar fi fost cercetat unul dintre fii fostului judecator CAB, Alexandru Ion-Tudoran, de profesie, zice el, avocat (dar pe Tabloul Avocatilor nu il regasim). Este vorba despre un dosar in care Ion-Tudoran junior, ar fi avut calitatea de denuntator. In acelasi dosar, zic gurile rele, atat Ion-Tudoran tatal, cat si Ion-Tudoran fiul, ar fi fost prinsi pe banda in timp ce vorbeau despre niste bani. La DNA insa nu s-a sesizat nimeni si au lasat povestea in coada de peste. De ce? Nu stim! Dar sigur vom afla.

1 COMENTARIU

  1. […] Ramane uriasa problema: statutul judecatorului Tudoran. Cercetat penal de SIIJ. Pe care procuroarea de caz Mihaela Iorga Moraru nu-l poate aduce la audieri pe motiv ca e internat medical de mai bine de un an… asa sa fie? Apar filmari incendiare in presa. Tudoran a avut o vizita de taina la SIIJ in august 2019. A fost fotografiat si filmat. Si el si fi-su. Se aude ca a fost in vizita la Nicolae Marin, actualul sef al Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, sa bea cafea – (CLICK AICI PENTRU A CITI). […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here