Trei ani de la tragedia din Clubul Colectiv. Vasilica Dăncilă şi-a uitat notiţele în birou

0
736

Trei ani au trecut de la una din cele mai mari tragedii din istoria recentă a României – incendiul din clubul Colectiv. După seara de 30 octombrie 2015, 65 de tineri au murit, iar alţi aproape 200 au fost răniţi. Chiar şi acum, supravieţuitorii încă se luptă cu rănile, cu operaţiile şi cu coşmarurile trăite în zilele următoare incendiului. „Nu avem nimic”, spun ei, nici spitale pentru arşi, nici pansamente speciale, nici empatie din partea medicilor.

Vasilica Dăncilă a fost întrebată de jurnalişti dacă are un mesaj pentru victime, însă ea nu a răspuns întrebării şi a plecat.

Vasilica Dăncilă a răspuns întrebărilor jurnaliştilor despre evaluarea miniştrilor Cabinetului său şi despre eventuala remaniere guvernamentală, precum şi despre preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului UE de la 1 ianuarie.

La final, ea a fost întrebată de un jurnalist dacă are un mesaj pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv, din urmă cu trei ani. Vasilica Dăncilă nu a răspuns şi a plecat, informează News.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here