Top 6 hoteluri în Londra, cu preţuri sub 50 de lire sterline/noapte

0
3422
best-Hotels-In-London

Există în capitala Marii Britanii hoteluri foarte prietenoase cu bugetul celor care călătoresc singuri, în grupuri sau cu familia şi nu doresc să cheltuiască prea mult.

Unele dintre aceste hoteluri se află în apropierea Centrului de Expoziții Excel sau a Centrului de Conferinţe Olympia Kensington, adresându-se celor care participă sau lucrează la evenimentele organizate în cele două locaţii. Toate sunt foarte aproape de stațiile de metrou având astfel asigurată conexiunea cu toate obiectivele de interes din Londra.

1- New Market House – 45 lire sterline/noapte

Situat deasupra unui bar aglomerat, în Camden Town, acest hotel de 3 stele, bed & breakfast se află la numai 20 de minute de Kings Cross St. Pancras fiind perfect pentru persoanele care vin in Londra, pentru o scurtă ședere. Cele mai apropiate trei stații de autobuz sunt doar la un minut distanță, ceea ce face ca bugetul dumneavoastra. de călătorie să fie și mai prietenos. Principalele atracții turistice se află la maxim 30 de minute distanţă de hotel.

New Market House are 33 camere, Wi-Fi gratuit, restaurant și un bar/lounge cu specialităţi inspirate din bucătăria braziliană. Camerele sunt dotate cu un filtru de cafea/ceai, DVD player, serviciu de televiziune digitală şi televizor cu ecran plat. Facilitățile suplimentare includ o bibliotecă de DVD-uri de unde îţi poţi alege filmul preferat. Cele mai multe camere dispun de baie privată.

2- Kensington Suite Hotel – 48 lire sterline/noapte

Hotelul, de 3 stele, este situat într-o casă victoriană vopsită în alb. Cea mai apropiată stație de metrou este Kensington Olympia, la doar 7 min., ca și staţia Shepherds Bush. Este un loc perfect de cazare dacă vizitați expoziția Kensington Olympia sau participaţi la vreun eveniment live. O altă atracţie, aflată la 13 minute distanţă, este centrul comercial Westfield. Principalele puncte turistice se află la maxim 30 de minute distanţă de hotel.

Hotelul dispune de 41 camere cu Wi-Fi gratuit. Serviciul de concierge asigura asistență în acordarea biletelor necesare pentru teatre, cinematografe şi vizitarea obiectivelor turistice. Camerele au chicinetă dotată cu cuptor cu microunde și frigider, băi private şi articole de toaletă gratuite.

3- Holly House Hotel – 42 lire sterline/noapte

Holly House Hotel are două stele şi este situat în City of Westminster, Central London, în spatele Gării Victoria, la doar 5 minute distanta. Este locul ideal pentru turiştii care nu doresc să cheltuiască o mulțime de bani pe cazare, fiind la 20 de minute distanță de principalele obiective turistice din Londra. Cele mai elegante zone comerciale ale oraşului se afla la o distanță care poate fi lejer acoperită, mergând pe jos.

Cele 65 de camere, au Wi-Fi gratuit, frigider, televizor și filtru de cafea/ceai.

Recepţia acordă asistenţă 24h/24h pentru obţinerea biletelor la teatre, cinematografe şi pentru vizitarea obiectivelor turistice.

4- Prince Regent Hotel, Excel London – 49 lire sterline/noapte

Acest hotel, de 3 stele, este situat la doar 7 minute de Aeroportul London City, de centrul de expoziţii Excel și de stația, Prinț Regent DLR, cu ajutorul autobuzului, fiind un loc excelent de cazare pentru cei care vin în Londra pentru a participa la convenții și expoziții internaționale. Principalele puncte turistice se află la 40 minute distanţă de hotel.

Prince Regent Hotel are 34 de camere dispuse pe 4 etaje, toate cu WiFi gratuit şi mic dejun englezesc inclus, serviciu de concierge și portar. Toate camerele au baie privată cu articole de toaletă gratuite, televizor cu ecran plat, televiziune prin satelit și DVD player.

5- Pacific Hotel, London – 45 lire sterline/noapte

Hotel de 3 stele, într-o clădire în stil georgian, situat în centrul Londrei, la doar 5 minute de mers pe jos de gara Paddington. Cele mai apropiate puncte turistice se află la 20 de minute distanţă de hotel.

Pacific Hotel are 32 de camere dispuse pe 4 etaje, dotate cu o baie privată și articole de toaletă gratuite, televizor şi sistem de televiziune prin satelit.

6 – Belgrave House Hotel, London – 45 lire sterline/noapte

Situat în City of Westminster, acest hotel de 3 stele se află la 7 minute distanță de gara London Victoria și stația de metrou Victoria. Principalele puncte de atracţie turistică sunt la o distanţă de 20 de minute de hotel.

Dispune în total de 46 camere cu Wi-Fi gratuit şi baie privată, cu articole de toaletă gratuite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here