Țigănie sau imbecilitate ? Ori amândouă ??

1
3974
klaus-iohannis

„…Se ridică firesc întrebarea de ce la întâlniri de lucru între președintele Klaus Iohannis și șefii instituțiilor din domeniul inteligence se consumă băuturi alcoolice…”

Eu cred că se ridică întrebarea – mult mai firesc, cine-i lasă pe imbecilii ăștia să meargă singuri pe stradă??? Pentru că dacă această acțiune a procurorilor – și implicit Știrea, nu este țigănie – atunci cu siguranță este prostie. Bineînțeles că se consumă băuturi alcoolice. Oriunde în lumea asta civilizată când oamenii de bine la nivelul ăsta se-așează la o discuție, apar și câte-un pahar de whisky – un coniac – sau un vin bun… Oriunde înafara musulmanilor – dar și acolo, băuturile alcoolice fac parte – obligatoriu, din protocol pentru străini. După asemenea „acțiuni” și/sau „știri” – apropo, cine poate numi asta o acțiune a unei instituții care se vrea de „elită”?? – sunt judecați românii noștri pretutindeni – mai ales corpul diplomatic. De-asta se uită toți la noi ca la ciudați – pentru că într-adevăr noi suntem altfel… Pentru că-i tolerăm pe tâmpiții din jurul nostru… Bine că n-au publicat și toată lista invitaților și-a staff-ului ajutător. Tot e ceva. Enjoy :))

Numele președintelui Klaus Iohannis a ajuns în dosarele importante de la DNA, ultimul dintre acestea fiind dosarul în care DIPI a fost luat la puricat de procurori pentru cheltuielile de protocol.

În rechizitoriul DNA se arată că în luna iulie 2015 ar fi avut loc, la o casă de protocol a DIPI, o întâlnire de lucru între preşedintele Klaus Iohannis, conducerea M.A.I. şi D.I.P.I., conducerea S.R.I., S.I.E., D.G.I.A. şi Direcţia Naţională Anticorupţie. Aici s-au cheltuit 2.000 de lei pentru cumpărarea din fonduri operative băuturi alcoolice (vin, whisky, palincă, coniac, votcă, lichior), băuturi răcoritoare, cafea, zahăr.

Citeste si  From zero to hero. Bogdan Licu, specialul pensionar de 52 de ani, viitor judecător la Curtea Constituțională

„Fiind audiat, inculpatul NICOLAE Gheorghe a declarat că achiziţiile aferente raportului nr. 01309059/2015 au reprezentat produse de consumaţie, produse care au fost consumate în cadrul unei activităţi de natură informativ-operativă, respectiv o întâlnire de lucru desfăşurată, în luna iulie 2015, la o locaţie de protocol a D.I.P.I. cu conducerea următoarelor structuri: Preşedintele României, conducerea M.A.I. şi D.I.P.I., conducerea S.R.I., S.I.E., D.G.I.A. şi Direcţia Naţională Anticorupţie. Au fost analizate teme de securitate naţională în cadrul acestei activităţi. O parte din produsele cumpărate pe baza raportului ultim menţionat au fost consumate în cadrul altei întâlniri care a avut loc tot în luna iulie cu conducerea S.R.I., când au fost analizate mai multe activităţi în care cele două instituţii au conlucrat. Arăt că o parte din produse au rămas la acea locaţie de protocol, urmând să fie folosite cu destinaţie similară”, se arată în rechizitoriu.

Se ridică firesc întrebarea de ce la întâlniri de lucru între președintele Klaus Iohannis și șefii instituțiilor din domeniul inteligence se consumă băuturi alcoolice.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here