Tigania politica a Sectorului 3 – viceprimarul Badulescu, reprezentantul Firii si Negoita reprezentantul propriului buzunar

0
1600

Faptul că, neoficial, a început campania electorală pentru alegerile locale nu mai este un secret pentru nimeni. Deşi mai este ceva timp până la startul propriu-zis al acesteia, au început mişcările de poziţionare ale candidaţilor, în special prin lovituri date sub centură care, se pare, a devenit specialitatea casei în rândul politicienilor.

Au început să curgă acuzaţii şi ameninţări cu dezvăluiri bombă, din toate părţile şi din câte se pare, în campanie, ne aşteaptă un adevărat show.

Mai nou, asistăm la o adevărată canibalizare, între liderii PSD, formaţiune politică din care, Victor Viorel Ponta, proaspăt deposedat de titlul de doctor în drept, a „tăiat” o felie destul de consistentă pe care a adus-o în propriul partid, Pro România.

Zilele trecute, plecarea din PSD a lui Robert Negoiţă, primar al Sectorului 3, a produs un adevărat cutremur în Bulevardul Kiseleff. Figură marcantă a partidului, aflat la finalul celui de-al doilea mandat de primar, acesta a anunţat că va merge, în alegeri, ca independent mizând pe popularitatea pe care o are în rândul locuitorilor Sectorului 3, cifrată aproape de 67%. Mai mult decât atât, Robert Negoiţă, a anunţat că va susţine candidatul Pro România, la alegerile pentru Primăria Capitalei. Analiştii spun că această mişcare de ultimă oră, o va îngropa politic pe Gabriela Firea, primarul în funcţie al Capitalei şi viitor candidat din partea celor trei trandafiri ai PSD.

Momentul a fost suficient pentru a declanşa furia viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu, care de-a lungul timpului s-a remarcat prin reacţii agresive la adresa contracandidaţilor, prestaţiile sale în timpul conferinţelor de presă ale lui Neicuşor Dan fiind mediatizate pe larg.

Viitor candidat la Primăria Sectorului 3, din partea PSD, Aurelian Bădulescu îl acuză de hoţie pe actualul primar Robert Negoiţă, fost camarad de luptă politică, devenit, acum, adversar.

Din moment ce până de curând au fost shoulder by shoulder, viceprimarul Capitalei probabil că ştie foarte bine ce spune când afirmă despre Robert Negoiţă că ar fi „un profitor şi un oportunist” căruia i se potriveşte foarte bine zicala: „Hoţul strigă hoţii”. „Este ştiut faptul că, în Bucureşti, cele mai scumpe băncuţe, panseluţe, garduri şi lucrări sunt în Sectorul 3. Se umflă preţul şi de câte 3-4 ori! (…) Sectorul 3 arăta bine încă de pe timpul fostului primar, Liviu Negoiţă. Contribuţia lui Robert Negoiţă a fost şi este spolierea bugetului Sectorului 3 şi trecerea acestuia prin firme căpuşă. S-a înfruptat din toate beneficiile guvernării PSD, la fel cum era onorat să fie deputat de Teleorman prin grija lui Liviu Dragnea, iar acum e mare anti-PSD-ist! Un profitor! Un oportunist! Şi-un căpuşar al banului public pentru propriile interese! Se lăuda acum că a “construit pasaje” pentru a rezolva traficul din sectorul 3. De fapt, nu a amenajat decât un podeţ, în interes propriu, pentru a ieşi mai uşor spre bulevard cetăţenii care au cumpărat case în cartierul construit de firmele lui, prin interpuşi. Deci, îşi sprijină propriile business-uri! În rest?”, a adăugat viceprimarul Aurelian Bădulescu.

În replică, primarul Negoiţă îl cataloghează pe viceprimarul Capitalei ca fiind „un bichon bine hrănit”, pentru ca, într-o emisiune a postului B1 TV, să declare că:” Nu am de comentat mai mut decât am făcut-o. E josnic. Este câinele pe care îl asmute (cu referire la primarul Gabriela Firea) pe oricine iese din front şi nu e la susţinere, acolo. Cine este acest individ? Haideţi să fim serioşi!”, a adăugat Robert Negoiţă. Primarul Sectorului 3 a mai declarat că de foarte multă vreme simţea că nu se mai identifică cu PSD-ul, adăugând că „poartă discuţii pentru o susţinere reciprocă cu Pro România”.

În legătură cu catalogarea de „bichon bine hrănit”, Aurelian Bădulescu a spus că aceasta îl onorează, cu referire la calităţile deosebite ale căţeilor care aparţin acestei rase, adăugând că „Robert Negoiță a devenit primar că membru PSD şi acum 8 ani şi acum 4 ani.” De asemenea nu a ratat oportunitatea de a-şi lovi dureros, încă o dată, adversarul: „Precizez că mi-am făcut toate studiile la timp, la vârsta potrivită, la zi şi la stat. Restul sunt subiecte de cancan! Cam ce se discută pe înserat, pe la terasele ilegale ridicate de domnul Robert Negoiţă. Una pentru o iubită, alta pentru un prieten, vreo două pentru protecţie.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here