Thies a „intermediat” vanzarea lui Dinamo….Negoita vinde separat si concret

0
1257

Subiectul vânzării lui Dinamo e pe cale să-și găsească, în sfârșit, finalitate. Ionuț Negoiță e aproape să ajungă la un acord cu un om de afaceri pentru vânzarea clubului, iar acesta este nimeni altul decât unul dintre apropiații cunoscutului Pini Zahavi

Celebrul impresar, care mai controlează din umbră echipele Mouscron și Apollon Limassol, nu se implică direct în cumpărarea lui Dinamo, însă un om de încredere al acestuia poartă negocierile cu Negoiță.

Nu e însă pentru prima oară când Pini Zahavi încearcă să se infiltreze la Dinamo, acesta mai având câteva tentative în trecut. În niciun rând situațiile nu s-au concretizat.

CINE E PINI ZAHAVI?

Fost jurnalist sportiv israelian, Pini Zahavi a devenit unul dintre cei mai influenți oameni din fotbalul mondial. Un agent extrem de cunoscut, însă discret în ceea ce privește aparițiile publice.

Zahavi a fost implicat în transferul fictiv al lui Cristian Manea de la Viitorul la Apollon, subiect pe care jurnalistul  Costin Ștucan l-a tratat pe larg în urmă cu un an.

GSP.ro a scris sâmbătă seara că Ionuț Negoiță a ajuns la un acord verbal cu un om de afaceri pentru vânzarea clubului. Intermediarul tranzacției este din Cipru, unde s-au purtat primele discuții, dar omul de afaceri este de altă naționalitate și a mai avut în trecut o echipă de fotbal (detalii, aici).

Conducătorii „câinilor” ar fi abandonat varianta șeicului despre care Adrian Thiess a spus că vine la București. Aceștia nu văd cu ochi buni afacerea, considerând că este un joc al lui Nicolae Badea pentru a se răzbuna pe Negoiță.

Citeste mai mult pe gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here