Telefonul minune al chinezilor costa 270 de dolari

0
3395
Telefonul minune al chinezilor
LeEco, producătorul chinez de smartphone-uri premium, a anunţat în mod oficial lansarea modelului Le Pro 3.
Telefonul minune al chinezilor despre care am tot auzit în ultimele câteva luni va fi lansat pe piața chineză. Se pare că acesta va fi cel mai performant model al companiei, fiind echipat cu cele mai performante componente hardware disponibile, însă va intra pe piaţă la un preţ foarte scăzut în comparaţie cu concurenţa, atât din China, cât şi din alte regiuni.
Rezoluție Full HD

Le Pro 3 de la LeEco este primul smartphone al companiei bazat pe chipset-ul Snapdragon 821 de la Qualcomm. Acesta ar trebui să ofere performanţă mai mare cu aproximativ 10% faţă de modelele echipate cu Snapdragon 820, fără să crească consumul de energie. Display-ul de 5,5” păstrează însă rezoluţia Full HD de pe modelul precedent şi nu face trecerea la QHD. Chiar şi fără un display de rezoluţie foarte înaltă, există destule motive de bucurie pentru viitorii utilizatori de Le Pro 3.

4 GB sau 6 GB memorie

LeEco va lansa două variante ale telefonului, cu 4 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare, sau 6 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare. Acestea vor fi echipate însă cu aceleaşi camere foto de 16, respectiv 8 megapxieli, acumulator de 4070 mAh şi încărcare QuickCharge 3.0 prin USB Type-C. Asemeni modelului Le Max 2 lansat în această vară, LeEco a renunţat la jack-ul audio şi în cazul acestui terminal, fiind incluse în pachet căşti pe mufă USB C. Telefonul este realizat din aluminiu şi sticlă 2.5D şi integrează un senzor de amprentă pe partea din spate.

Va fi vândut și în SUA

Telefonul se lansează în China la preţul de 1799 yuan pentru versiunea cu 4 GB memorie RAM (270 dolari americani) şi 1999 yuan pentru modelul superior cu 6 GB RAM (300 dolari). Lansarea în alte regiuni nu a fost confirmată încă, însă Statele Unite ale Americii par a fi o ţintă sigură, compania lansând în trecut câteva terminale acolo. Desigur, telefonul poate fi importat în Europa direct din China.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here