Tehnologia revoluţionară pentru finanţarea creditelor auto online – în sfârşit este disponibilă şi-n România

0
1431

Finaffiliate, una dintre companiile Fintech de prestigiu pe plan internaţional şi recunoscută şi la nivel naţional, a lansat astăzi platforma revoluţionară Monily.ro, disponibilă pentru toată lumea.

Tehnologia prezentată oferă un sistem simplificat şi unic de finanţare a împrumuturilor auto, din chiar confortul casei dvs. şi cel mai important – cu o rată ridicată de aprobare, tot ceea ce aveţi nevoie fiind un telefon, un computer sau un laptop cu o conexiune în bandă largă, restul fiind doar o problemă de câteva minute.

Noul site www.monily.ro le oferă vizitatorilor un formular clar şi simplu de înscriere, un nume uşor de reţinut şi o secţiune de blog cu sfaturi şi ponturi despre maşini, care sunt esenţiale pentru luarea deciziilor corecte atunci când doresc să cumpere maşina potrivită.

Exemplul perfect al serviciilor de finanţare pentru autoturisme Monily este finanţarea accesibilă a maşinilor pentru toată lumea, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

“Serviciul Monily a fost conceput pentru a face experienţa clienţilor cât mai simplă posibil, permiţându-le vizitatorilor site-ului să găsească împrumuturi online pentru automobile cu o rată cât mai ridicată a aprobării, fără a pierde timp preţios pentru contactarea furnizorilor tradiţionali de servicii de leasing”, a declarat Rihards Sakovic, Managing Director.

Descriind modul de funcţionare, domnul Rihards a spus: “Clienţii trebuie să aleagă pur şi simplu suma de finanţare, timpul de rambursare şi trebuie să aibă 15% din prima tranşă raportat la valoarea totală a maşinii. Dacă ştiu că au prima tranşă, aceştia trebuie să completeze formularul de aplicare în care este important să cunoască detaliile viitoarei maşini (producător, model, an) și unele informaţii suplimentare despre maşină, cum ar fi kilometrajul. De asemenea, detalii personale cum ar fi prenumele, numele de familie, telefonul mobil etc., iar dacă solicitarea este aprobată, ceea ce se întâmplă în 95% din cazuri, aceştia vor primi banii şi tranzacţia este finalizată.”

“Suma maximă de finanţare pe care o puteţi primi este de 53 000 lei, ceea ce este de obicei suficient pentru a cumpăra o maşină de mâna a două, cum ar fi un autoturism cu o vechime de trei ani sau mai mare. Dacă ştiţi ce vreţi şi de unde să cumpăraţi maşina, pur şi simplu completaţi formularul de cerere, primiţi un răspuns instantaneu în 15 minute şi dacă totul este bine fiţi pregătiţi să primiţi împrumutul pentru autoturism şi să vă întâlniţi cu noua dvs. maşină.”

Rihards a adăugat că există servicii care îi ajută pe oamenii cu un istoric bun de creditare, dar că nu există multe opţiuni pentru clienţii care nu pot primi un leasing auto de la bănci, iar acest site tocmai asta vă oferă.

Dacă aţi planificat să aplicaţi pentru a obţine finanţare pentru cumpărarea unui autoturism, puteţi verifica formularul de înscriere Monily sau dacă sunteţi în căutarea unei maşini noi pentru dvs. sau pentru familia dvs. şi nu vă puteţi decide cum să alegeţi maşina potrivită, citiţi secţiunea de blog Monily cu sfaturi şi ponturi despre împrumuturile auto.

Despre noi:

Fondată în 2015, Finaffiliate este o afacere privată cu sediul în Letonia. Oferim servicii de brokeraj pentru soluţii de finanţare online a împrumuturilor, precum şi tehnologie inovativă pentru serviciile de finanţare a autoturismelor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here