Tantica de la Primarie-Gabi Firea isi face campanie electorala pe marginea incendiului din Bamboo…Reactia fabuloasa a lui Rares Bogdan-Hai Sictir!…Bravo Rares-in sfarsit cineva devoaleaza intentiile lui Madame Firea de a minti, manipula si induce in eroare pe toata lumea…

0
2367
Gabi Firea

BAMBOO. Ce ne arată incendiul prin care a ars Bamboo? Simplu, LEGEA NU EXISTĂ în această ţară. E o poveste inventată pentru cei mulţi care de cele mai multe ori sunt consideraţi şi proşti de Puternicii Zilei. Nu am învăţat absolut nimic după Colectiv. În continuare nu există proceduri clare şi în continuare funcţionează sute de cluburi şi restaurante fără autorizaţii în ţară această. Agitaţia acelor luni după plecarea la Ceruri a celor 64 de Îngeri a trecut şi nesimţirea şi ŞPAGA a intrat în normalitatea de zi cu zi în relaţia Autoritate-Agent Economic pus pe rele. Trăim în ţara unde agentul economic corect este considerat fraier şi unde şmecherul şi tâlharul este zeificat că fiind descurcăreţ.

Am auzit-o pe Madame Firea vorbind. Cred că e în campanie electorală, având în vedere că peste câteva zile sau săptămâni avem Alegeri Locale… altfel, cred sincer că nu putea bate câmpii cu graţie în halul ăsta şi nici nu putea fi chiar atât de populistă.

Adică țănţica această s-a instalat de 8 luni la Primăria lui Pache şi tocmai ne explică cu nonşalanţă ce va face împotriva Cluburilor ce funcţionează fără autorizaţie! Doamnă, cu respect va informez că sunteţi Primarul Capitalei României deja de 8 luni de zile, că lângă Dumneavoastră sunt 6 primari de Sector din partidul Dumneavoastră! Nu mai încercaţi să vindeţi gogoşi pentru că TOT ce se întâmplă în acest oraş acum va poate fi imputat direct şi Dumneavoastră şi celor 6 colegi ai Dumneavoastră dintre care 3, inclusiv la Primăria sectorului 2, conduc Administraţiile Locale de minim un an şi jumătate/doi din diverse motive (Onţanu/Piedone scoşi cu cătuşe afară de acolo!).

Deci, să fie cât se poate de clar, tragedia din Colectiv se poate repeta oricând şi aproape oriunde pentru că Dacian cu ai lui au făcut pe Dracu ghem şi nu au reuşit nici măcar să rezolve clar chestiunile procedurale şi legale cu privire la modul de funcţionare şi de avizare al unui astfel de stabiliment. Au venit să facă puţină lumina în hăţişul şi mizeria absolută lăsată de politicienii ultimilor 27 de ani şi au sfârşit învinşi de Sistemul Infracţional din Înalta Administraţie sau de propria lor inadecvare şi incompetenţa! Alegeţi Dumneavoastră. Deci să fie clar, să nu avem dubii după asta, Doamnei Firea îi reproşez că a vorbit doar să se afle în treaba, uitând că dansa deja conduce acest oraş şi putea să ordone controale în astfel de locuri sau măcar să ceară colegilor primari de sector să facă acest lucru. Pe de altă parte, Domnului Cioloş îi reproşez că nu a reuşit împreună cu ai săi colegi de Guvern să rezolve măcar chestiunile procedurale şi administrative care au dus prin ricoşeu şi la Căderea Guvernului Ponta, adică pe înţelesul talibanilor că nu a reuşit să mă convingă că o tragedie precum Colectiv nu s-ar fi putut repetă în timpul guvernării sale. Să fie şi mai clar: Guvernul Cioloş a amânat aplicarea legii care permitea închiderea imediată a cluburilor şi discotecilor sau restaurantelor şi barurilor ce funcţionează ilegal sau fără a respectă legislaţia şi reglementările privitoare la incendii şi siguranţă alimentară.

Asta e ţară unde hoţii, tâlhării, prostii şi ticăloşii sunt consideraţi abili, descurcăreţi, şmecheri şi eroi urbani. Hai, sictir!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here