Suspiciunile Comisiei Europene fata de coruptia din PNRR subtiaza si intarzie suma ce va fi alocata real Romaniei.

0
381

Deci, PNRR-ul de cioace al lui Ghinea/Barna/Citu va fi aprobat la 1900 toamna. Comisia Europeana a inceput sa taie drastic din cioacele trecute pe hartie de niste hoti care lucreaza in beneficiul altor hoti.

Comisia le-a dat in cap cu cioaca de jumatate de miliard de Euro pentru GSP – Gabriel Comanescu, asa cum arata bratul cioacelor – ministrul energiei Virgil Popescu: ,,inlocuim proiectele directe din PNRR cu selectii competitive”.

Planul LOR de Rezilienta, dupa ce au disparut paradisurile fiscale. Cu incredintari directe si #nimicpentrupopulatie

Asa a declarat ieri Virgil, care de peste o luna nu a explicat cum i-a cerut prietenul lui Florin, cum a ajuns GSP la o incredintare directa de jumatate de miliard, proiect semnat si de ministrul Bula al Proiectelor Europene – Cristian Ghinea.

In interviul pentru economedia dat de Virgil Popescu, acesta recunoaste directe suspciunile comisiei europene fata de incredintarea directa catre GSP Power:

Intarzierea si in esenta taierea de fonduri din PNRR afecteaza multiplu populatia si companiile:

1. Cu cat e adoptat mai tarziu, cu atat banii vin mai tarziu;

2. Pe cioacele depistate de Comisia Europeana si taiate, va exista o presiune de finantare de la buget a acestor hotii, pentru ca altfel nu ar fi ajuns in PNRR – daca banii nu erau deja promisi;

3. Costurile de imprumut suveran ale Romaniei se majoreaza pe masura ce banii din PNRR pe care mizau in bugetul din 2021 – nu exista.

In concluzie #nimicpentrupopulatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here