Suntem ospitalieri cu cine nu trebuie? Cine plătește factura?

0
1195

În tren, în vagon cu mine, 5 ucraineni bărbaţi de 21-25 ani dar:
– Prea bărbaţi ca să fie “mame”
– Prea adulţi ca să fie “copii”
– Prea de vârsta încorporării ca să nu fie şi ei vizaţi de legea marţială din ţara lor
– Prea arieni la aspect şi constituţie ca să nu fie antrenaţi
– Prea vorbitori de rusă ca să fie inocenţi de război.

Şi atunci:
– ce caută în România?
– de ce se plimbă gratuit cu trenurile româneşti (par în plimbare – au doar câte un rucsăcel şi atmosfera de vacanţă sau misiune sub acoperire – sunt doar ei, tinerii).
– de ce nu luptă în ţara lor?

SAU AU FOST TRIMIŞI AICI ŞI AŞTEAPTĂ DOAR UN SEMN CA SĂ NE ATACE PE NOI, ROMÂNII / NATO / UE?

.. şi pe acelaşi subiect, mai am întrebările:

De ce trebuie Statul Român să plătească subvenţii de cazare / masă pentru “refugiaţii ucraineni” dacă întreg “războiul ruso-ucrainean” se bazează pe o problemă de management al informaţiilor din partea lui Zelenski ci nu pe o problemă a Statului Român care oricum a ajutat Ucraina de anul trecut, oferind gratuit informaţia că vor fi atacaţi?

De ce trebuie Statul Român să cheltuie banii de pensii, de educaţie, de apărare etc. ai cetăţenilor şi antreprenorilor români pentru victimele lui Zelenski şi ale lui Putin?

De ce trebuie să o facem noi cu banii puşi deoparte pentru educaţia copiilor noştri?

Iar dacă bărbaţii ucraineni de vârsta încorporării trec aşa de uşor de vama lor plătind mită, am două supoziţii:

A) Zelenscki primeşte cota-parte din mita primită de vameşii ucraineni ca să îi lase să treacă

B.) Bărbaţii de vârsta încorporării care trec sunt agenţi şi soldaţi sub acoperire care sunt lăsaţi să treacă în Europa ca să furnizeze informaţii, să manipuleze şi să se pregătească de ocuparea armată a celorlalte state fie sub comanda lui Zelenski (direct dar minţind că sunt soldaţii lui Putin) fie chiar a lui Putin.

Altfel nu se explică prezenţa masivă a atâtor bărbaţi ucraineni sau vorbitori de rusă (atât cât recunosc eu limba), cu stare de spirit bună, în formă fizică, cu aspect ce relevă venituri peste medie, cu vârsta corespunzătoare legii marţiale şi încorporării conform legii ţării lor, cu posibile antrenamente fizice şi de pregătire militară / paramilitară … dar ei sunt în România şi fac “excursii” de recunoaştere dar pe banii Statului Român şi ai romanilor (la întoarcere grupul celor 5 a fost iar cu mine în vagon dar cu pungi din Mall Constanța.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here