STANSFIELD – CĂMAŞA care vorbeşte despre tine

0
1113

Un vechi proverb latin, al lui Plautus Trinummus, spune: “Tunica propior pallio est”. În limba română, sună cam aşa: “CĂMAŞA este mai aproape decât haina.” Cuvinte cu har pe care cei de la STANSFIELD l-au înţeles pe deplin.

La prima vedere pare simplu, în definitiv lumea este plină de cămăşi de toate felurile şi culorile dar aşa cum sunt oameni, între oameni, tot aşa sunt şi cămăşi, între cămăşi. CĂMAŞA STANSFIELD, este cea pe care o alegi la prima vedere. De ce? Simplu, pentru că s-au gândit la toate detaliile…

Au ales cu atenţie ţesăturile de la cei mai cunoscuţi producători italieni, pe care, fără îndoială, nimeni nu-i întrece.

Au ales cu aceeaşi atenţie, accesoriile, de cea mai bună calitate, exclusive, elegante.

Au cei mai buni designeri, creatori desăvârşiţi şi maeştri croitori cu foarte multă experienţă.

Fac serii scurte, elegante, rafinate, pline de personalitate. Mai puţin, dar foarte bun, pentru oameni cu poveste, care trebuie spusă şi prin veşminte.

Croitoria este un meşteşug nobil dar care s-a îndepărtat mult de tradiţie şi de modul în care se făcea odată… Progresul tehnologic a adus tot felul de maşinării, care mai de care mai sofisticate, capabile să realizeze cantităţi impresionante de produse fără personalitate, fără suflet, fără poveste…

 STANSFIELD, în fabrica să de la Brăila, adăugă poveste fiecărui produs… O parte din cea a bunicului, croitor meşteşugar, de la care au aflat fiecare detaliu al modului în care trebuie croită şi apoi încheiată, O CĂMAŞĂ ADEVĂRATĂ, Made în BRĂILA.

STANSFIELD a creat CĂMAŞA care vorbeşte despre rafinament şi elegantă şi nu în ultimul rând, despre tine. Fiecare bărbat va găsi, cu siguranţă, cămaşa care să îl reprezinte, oricare îi sunt preferinţele.

Pentru a te convinge, vizitează MAGAZINUL STANSFIELD, pe Calea Victoriei, nr. 118, Sector 1, telefon: 0734424534, email: sales@stansfield.ro , iar dacă timpul nu îţi permite vizitează site-ul www.stansfield.ro unde vei găsi informaţii despre toate campaniile promoţionale ale primăverii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here